Irak, Suriye, Lübnan ve Yemen'de askeri nüfuzua sahip İran'da, parlamento, İran adına savaşırken ölen yabancıların ailelerine vatandaşlık verilmesi ile ilgili kanun tasarısını onayladı
PKK'lı teröristler Gümüşhane ve Giresun'da halka ateş açtı.
Anayasa komisyonuna sevk edilen 619 dokunulmazlık dosyasından 75'inin HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'a ait olduğu ortaya çıktı.
Devlet Bahçeli'nin en yakınındaki isimlerden biri olan Oktay Vural'ın muhalif kanada doğru kaydığı iddiası partide büyük yankı buldu.
El Kaide örgütü lideri Usame Bin Ladin'in ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan açıklamalar yapan CIA Başkanı John Brennan, El Kaide'yi zayıflattıklarını belirterek, IŞİD'le mücadelen
TV Net Halep'teki kuşatma ve katliamlara ilişkin Haleplilerin demeçlerini içeren bir videoya yer verdi.
Dolandırıcıları ‘yarım saat içinde para kazanmaya başlama’ vaadiyle ‘Türk metodu’ isimli yeni bir sahtekarlık sitesi kurdu.
Euromonitor, son raporunda NIMPT olarak adlandırdığı Türkiye, Nijerya, Flipinler, Meksika ve Endonezya'nın 'geleceğin ekonomi devleri' olacağını açıkladı. Kuruluş ayrıca, bu ülkeler ar
Ayetullah Ali Hamaney'in yüksek askeri danışmanı Tümgeneral Yahya Rahim Safevi, Türkiye ile ilişkilerin kesilmesi gerektiğini belirtti.
Fransa'nın Riviera Bölgesi'nde 2 Müslüman futbolcuya ibadet ederek laiklik ilkesini çiğnedikleri iddiasıyla 2 maç ceza verildi.
Askeri hastaneye acil çağrı yapılan 3 cerrah, ameliyattaki güvenlik görevlilerine müdahale etmemek için uydurma "iş göremez" raporu aldı.
Van'ın İpekyolu ilçesinde çıkan çatışmada 1 PKK'lı öldürüldü.
Tacikistan radikal bir karar alarak, yeni doğan çocuklara bundan böyle soyadlarına "ov", "ova", "oviç" ve "ovna" gibi Rusça aidiyet ekleri kullanılmasını yasakladı.
Filistin Esir Kulübü, 43 yaşındaki Filistinli esir Sami Cenazira'nın idari hapis cezasını protesto için başladığı açlık grevi eylemini 60 gündür sürdürdüğünü açıkladı.
Fetih liderlerinden eski milletvekili Husam Hıdır, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ın Filistin halkına karşı kusurlu davrandığını söyledi.