AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu sosyal medya hesabında oğlu Zerdeşt için yazdığı duygu dolu satırlar herkesi duygulandırdı.
Bikini ile namaz kılan kadının görüntüsü sosyal medyada tartışmalara neden olurken, bu kez de bir grup erkeğin mayoları ile namaz kılma görüntüleri sosyal medyaya düştü.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Arakan'da Müslümanlara yapılan saldırılara ilişkin açıklamada bulundu.
İngilizler, esir aldıkları Osmanlı askerlerini Myanmar’a götürdü. Myanmar’daki Osmanlı şehitliği Thayet Myo kasabasında…
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Arakan'da yaşananlara sadece Birleşmiş Milletler değil, aynı zamanda İslam İşbirliği Teşkilatı da kendi özgül ağırlığına uygun karşı bir tut
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kurban Bayramında şu ana kadar Avrupa yakasında 38 kişi, Anadolu yakasında 9 kişi olmak üzere toplam 47 kişinin yaralandığını söyledi.
Fransa Dışişleri Bakanı Le Drian, "Halkını katletmiş Beşşar Esed ile geçiş süreci yapılamaz." dedi.
Dışişleri Bakanlığı, DEAŞ terör örgütünün işgali altında bulunan Telafer'in kurtarılması için 20 Ağustos 2017 tarihinde başlatılan askeri operasyonla ilgili bir açıklama yaptı.
ABD'nin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilcisi McGurk, PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin Münbiç sorumlusu Ebu Emced'İN öldürülmesi üzerine taziye mesajı yayınladı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, Buca ilçesinde cezaevi servisinin geçişi sırasındaki saldırının, çöp konteynerine bırakılan el yapımı bombayla gerçekleştirildiğini bildirdi.
İstanbul Piyalepaşa semt pazarına gidenler ilginç bir durum ile karşılaştı. Bayram öncesi alışveriş için pazara gelenler, her şeyi ücretsiz dağıtıldığını öğrendi.
Meral Akşener'in kuracağı yeni partide "bozkurt" işaretinin yapılmayacağı, Alparslan Türkeş'in resminin de asılmayacağı öğrenildi.
Ukrayna'da cinayete kurban giden Diyarbakırlı işadamı Rıza Yüce'nin ailesi, bürokratik işlemleri tamamlayıp cenazeyi Türkiye'ye getirebilmek için günlerdir mücadele ediyor.
Irak Başbakanı Haydar El Abadi, IŞİD militanlarının Irak sınırına geçişine izin verilmesinin ‘‘endişe verici’’ ve ‘‘kabul edilemez’’ olduğunu söyledi.
Barzani, ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, ülkesinin Kürdistan Bölgesi'nde yapılacak referanduma karşı olmadığını belirttiğini iddia etti.