Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan ve program düzenleyen öğrenci grubuna saldırdıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
AFP haber ajansı, Avrupa Konseyi'nin bugün toplantıdan önce Türkiye'nin Ege Denizi ve Akdeniz'de Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne karşı hamlelerini 'yasadışı' olarak tanımlaya
İstanbul’da yaklaşık 30 bin taksi şoföründen yaklaşık 20 bininin "Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi"nin olmadığı öğrenildi.
Star gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil son dönemde Türkiye'ye karşı yükselen ittifakaları köşesine taşıdı.
Dünya gazetesi yazarı Alattin Aktaş konut satışlarındaki son durumu köşesine taşıdı.
Fed, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. ABD Merkez Bankası (FED), faizlerin 25 baz puan arttırıldığını açıkladı.
ABD Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron arasında telefon konuşması gerçekleşti. Görüşmede,İngiltere'de zehirlenen eski Rus ajanıyla ilgili soruşturma bağlamı
Aydın Doğan'ın tüm medya grubunu Demirören Medya Grubu'na sattığı haberi Doğan Medya Center'a bomba gibi düştü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Daha Yeşil Türkiye programında yaptığı konuşmada Irak yönetimine seslenerek "PKK'yı temizleyin" mesajı verdi.
Suriye'nin İdlib ilinde savaş uçaklarının okul çıkışı öğrencileri hedef alan hava saldırısında 16'sı öğrenci toplam 20 sivil hayatını kaybetti.
Afrin'in teröristlerden temizlenmesi Almanya Başbakanı Angela Merkel'i rahatsız etti.
1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne
Teröristler, camilere yaptıkları saldırılar ile yurt dışında yaşayan Türkleri kışkırtarak karışıklık çıkarmayı amaçlıyor.
Zeytin Dalı Harekatı sürerken Doğu Akdeniz’de bulunan savaş gemilerinin Afrin’de teröristleri vurmak için emir beklediği ortaya çıktı. 140 kilometre menzilli Harpoon füzeleri Afrin’e ki