Brüksel Zaventem Havalimanı, 12 gün önce düzenlenen terör saldırıları sonrasında arttırılan güvenlik önlemleriyle bugün kısmen açıldı
Türkiye, cepte görüşmede en yakın takipçileri Fransa, İsveç ve Norveç ile arayı açarken, Almanya'yı üçe katladı.
Trump, NATO'ya üye diğer ülkelerin ABD kadar katkıda bulunmadığını iddia ederek, gerekirse üyelikten çıkılabileceğini belirtti.
PKK provokasyonlarının sürdüğü Şırnak’tan Türkmendağı’na savaşmaya giden 23 yaşındaki Şırnaklı Şaban cephede Yeni Şafak’a konuştu.
Musul Başkonsolosluğu yerleşkesinin Türkiye'nin onayı dahilinde koalisyon uçakları tarafından hedef alınarak tahrip edildiği belirtildi.
Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti.
İstanbul'da Avrupa yakasında bazı ilçelerde 5 Nisan'da elektrik kesintisi yapılacak
Gazze Şeridi sahilindeki 6 millik avlanma menzilinin 9 mile çıkarılması kararı uygulamaya konuldu
İçişleri Bakanlığı aranan teröristler listesini yayınladı. En çok terörist Hakkari'de yer alırken, diğer illerin sıralaması ise şöyle...
İzmir HAK-İŞ sendikasını ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 720 bin taşeron işçinin kadroya geçeceğini belirtti.
30 yıldır savaş cephelerinde bulunan Nusret Cephesi komutanı Şura üyesi ve sözcüsü Ebu Firas oğlu ile ABD saldırısına hayatını kaybetti.
Hindistan'ın ve Güney Asya'nın en büyük fuarında KMTG, dünyanın ikinci en büyük pazarına tanıtım yaptı.
Irak'ın başkenti Bağdat'ta, Sünnilere ait bir caminin imamı silahlı saldırı ile öldürüldü.
Eski MHP Milletvekili Oğan, MHP'nin yeniden reform edilmesi gerektiğini, bunun için de derslerine çalıştıklarını söyledi.
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki sorunun acilen çözülmesi gerektiğini söyleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Minsk üçlüsü ne işe yarıyor? Bugün Rusya ve ABD, Fransa ile bu sorun