Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Bağdat yönetimince hazırlanan ve Irak Parlamentosu'nda kabul edilen 2017 bütçesinden kendilerine ayrılan payı eleştirdi, Bağdat'ı
Çocuklara hangi becerilerin kazandırılması gerekiyor, ileride mutlu ve başarılı olmaları için neler yapılmalı sorusuna Psikolog Fatma Torun Reid cevap verdi. Ailelere uyarısı ise, “Notla
Müslümanların sanat anlayışında ihtişam yerine tevazu, süs yerine sadelik, gurur yerine onur ve edep öne çıkar.
Adana'da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 21 yaşındaki Songül Elçil'i boğup kafasına çekiçle vurduktan sonra 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesine ulaşıldı.
Mesrur Barzani, Musul operasyonu kapsamında Sincar'ın durumu ve Şii örgüt Haşd-i Şabi ile işbirliği içinde olan PKK'nın bölgedeki konumu da dair de açıklamalarda bulundu.
Aralarında Gülen örgütünün emniyet imamı olarak bilinen "Kozanlı Ömer" kod adlı Osman Hilmi Özdil ve üst düzey örgüt üyelerinin de bulunduğu 58 şüpheliyi yakalamaya yönelik operasy
Knesset'te, ezanın hoparlörle okunmasını yasaklamayı öngören tasarının oylanması bir kez daha ertelendi
Samsun'da PKK-KCK sempatizanı inşaat işçisi 19 yaşındaki Yusuf Ç. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyla ilgili gözaltına alınan 71 kişiden 29'u adliyeye sevk ed
İsrailli baş haham David Lao dün yaptığı açıklamada, hoparlörden ezan okunmasını yasaklayan yasa tasasına itiraz etti.
MS. 330 ile 1453 yılları arasında bu topraklarda hüküm sürmüş ve sayısız eser bırakmış Bizans İmparatorluğu
2017'de çalışanlar ve öğrenciler 2016'dan daha az tatil yapacak. 2016'da 9 gün Ramazan Bayramı tatili, 9 gün de Kurban Bayramı tatili bu yıl zor görünüyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, batı ülkelerinden Türkiye'ye yönelik silah ambargosu açıklamalarına değindi. Erdoğan, bu tür hareketlerin 'yerli silah üretimi' için hırs kazandırd
Mescid-i Aksa'nın gönüllü müezzini Azzam Düveyk: Ezan Peygamber efendimizden bu yana süregelmiştir. Ezanı kimse yasaklayamaz.
Irak'ta PKK saldırısından sağ kurtulan Beroj Ramazan'ın arkadaşı Hişyar Mecit, 'Amaçları, bizi öldürüp suçu Türkiye'ye yıkmaktı.' dedi.