23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Tarakçı, "Devletin kararlılığı, adaleti ve merhameti, vatandaşların da desteğiyle terörü bu toprakların 40 yıllık kaderi olmaktan çıka
CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Terörle mücadelede SİHA mutlaka gerekli. Devletin bunları kullanması meşru hakkı mı, evet. Ama aynı zamanda vatandaşı da koruma sorumluluğu var."
Helenistik dönemin en önemli liman kenti Parion'da yapılan kazılarda bir bebek mezarından 2 bin yıllık biberon çıkarıldı.
Evet… Bizim amacımız; İmam Hatip neslini dedelerimizin duası, ana-babalarımızın kapanmayan amel defteri, ülkemizin yarınlarının mimarı, hattaümmetin ve insanlığın umudu haline getirm
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde silahlı kuvvetlerin yönetime üçüncü açık müdahalesi olan 12 Eylül askeri darbesinin üzerinden 37 yıl geçti.
Kuruluş, Türkiye ekonomisinin bu yıla dair büyüme öngörüsünü yüzde 3,3'ten yüzde 4,3'e çıkardı
Uluslararası yatırım bankası Goldman Sachs, Türkiye’nin büyümesinin bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7 civarında gerçekleşebileceğini açıkladı.
Siirt merkeze bağlı Aktaş Köyü'nde çocukların boş arazide bulup köye getirerek kapağını açtıkları varilden yayılan gaz nedeniyle zehirlenen 30 kişi hastanelere kaldırıldı. Köy AFA
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, 13. yüzyıla ait olduğu değerlendirilen tableti satmaya çalıştığı iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı.
Merkez Bankası Eylül ayı Beklenti Anketi sonuçları açıklandı. Buna göre 2017 sonu dolar beklentisi 3.6323 TL'ye geriledi. Geçtiğimiz ay ise yıl sonu dolar beklentisi 3.72 TL seviyesindeydi
MHP lideri Bahçeli'nin Özel Kalem Müdür olarak yıllarca görev yapan Ömer Karakaş istifa etti.
Almanya'da Türklerin kurduğu Yenilik ve Adalet Partisinin Genel Başkanı Yıldız, Türkiye ile Almanya arasında yaşananlara ilişkin, "Güçlü bir Türkiye bizim garantimiz" dedi.
Maliye Bakanı Ağbal, bu yılın ikinci çeyreğinde bayram nedeniyle oluşan iş günü kaybına rağmen ekonominin ilk çeyrekte elde edilen yüksek büyüme oranını devam ettirdiğini belirtti.
İsrail yönetimi, "Amona" yerleşim biriminden tahliye edilen Yahudiler için Batı Şeria'da kurulacak yeni yerleşim biriminin inşatına başlıyor.
Türkiye ekonomisi, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 5,1 büyüdü.