ABD merkezli araştırma şirketi IHS'nin yeni analizine göre, IŞİD son 14 ay içinde Suriye ve Irak'ta hakim olduğu toprakların yüzde 22'sini kaybetti.
"Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza attıktan sonra bildirinin arkasında olduklarına dair açıklama yapan akademisyenler tutuklandı.
Rum lider Nikos Anastasiades, Ankara’nın ülkesini tanımaması halinde, yeni fasıl açılmasına onay vermeyeceğini açıkladı.
Avrupa Birliği Rusya'ya olan enerji bağımlılığını azaltmak için yeni bir pakete gidiyor.
İsrail iç istihbarat birimi başkanlığına üst düzey Filistinli yetkililere düzenlenen suikastlarının planlayıcısını atadığı açıkladı.
Suudi Arabistan’ın, Gazze Şeridi’nin yeniden imarı için Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na (UNDP) 31,8 milyon dolar bağışladığı bildirildi.
30 Eylül'den bu yana Suriye'de askeri operasyon düzenleyen Rusya, 'hedeflerini gerçekleştirdiğini' belirterek ana güçlerini çekmeye başladığını duyurdu. Rusya'nın operasyonu rejime ne ka
Yargıtay, kiracısını “Kahvehaneyi boşalt, torunum iş yapacak” diyen mal sahibini haklı buldu.
"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza atan ve gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 akademisyen tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Destek için İstanbul Adale
Boğaziçi Köprüsü'nde trafik akışı, şüpheli bir araç sebebiyle tamamen durduruldu. Bomba imha uzmanlarının aracı araştırmasının ardından trafik akışı tek yönlü olarak açıldı.
Gözaltındaki akademisyenlere destek için İstanbul Adliyesi'ne giden İngiliz akademisyen Chris Stephenson, bildiri dağıtırken gözaltına alındı.
Rusya'da devlet kamu görevlileri için yeni bir zorunluluk getirdi.
Pazar günü Ankara'nın en kalabalık alanlarından Kızılay'da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrası meydan trafiğe açıldı. Sabah saatlerinde işe gidenlerin oluşturdu
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PYD'ye katılmak isteyen 8 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan biri yanında bulunan bilgi notunu yuttu. Güvenlik güçleri tarafından bu şa
Osmanlı’nın Arap Yarımadası’ndaki topraklarını bölüp parçalamak için gizlice imzalanan Sykes-Picot anlaşmasının üzerinden bir asır geçti. Ortadoğu’da yıllardır dinmeyen gözyaşl