İzlanda'da Panama belgelerinde eşine ait denizaşırı şirket olduğu ortaya çıkan Başbakan Gunnlaugsson'un istifasını isteyen yüzlerce kişi, muhalefetin çağrısıyla protesto eylemi düze
Diyarbakır'da 7 şehit verdiğimiz saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında mahkeme kararını verdi.
İsrail Başbakanı Netanyahu, bir televizyon kanalında kendisiyle görüşmek istediğini söyleyen Filistin Devlet Başkanı Abbas'a görüşme davetinde bulundu.
IKBY Hükümet Sözcüsü Dizayi, Musul'u kurtarma operasyonuna katılmak isteyen PKK ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kızılayı Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada PKK ile yeniden müzakerelere dönülmesinin imkansız olduğunu söyledi. Başbakan Davutoğlu PKK'nın 2013
Bildiriye imza atan Meral Camcı hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 7,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
IKBY Hükümet Sözcüsü Dizayi, Musul'u kurtarma operasyonuna katılmak isteyen PKK ile ilgili açıklamalarda bulundu.
PKK ile müzakere edilecek konu olmadığını, mücadelenin sonuna kadar süreceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önlerinde iki yol var: Ya teslim olup adaletin haklarında vereceği karara
Türkiye ile AB arasında yapılan anlaşma ile mültecilerin iadesi, bugün itibariyle başlarken, Sakız Adası'nda gerginlik sürüyor. Türkiye'ye iade edilmek istemeyen 450 göçmen, Atina'ya gid
PKK'lılar bina iç duvarlarındaki sıvaları kazıyıp biriketlerin içine patlayıcı yerleştirerek yeniden sıvayarak kapatıyor ve uzaktan kumanda ile patlatıyor
Fiziksel özellikleriyle dalga geçme, isim takma, dışlama, şiddet... Okullarda çocukların birbirine yönelttiği bu davranışlara akran zorbalığı deniyor. Okullarda farkedilmeyen ve önemsen
Yeni çadır kent kurulması çalışmalarına karşı çıkan, HDP'lilerin de aralarında bulunduğu grup ortalığı savaş alanına çevirdi.
Terörist Halkların Birleşik Devrim Hareketi” (HBDH) adıyla Türkiye’yi hedef alacak yeni bir eylem süreci için düğmeye bastı.
PKK provokasyonlarının sürdüğü Şırnak’tan Türkmendağı’na savaşmaya giden 23 yaşındaki Şırnaklı Şaban cephede Yeni Şafak’a konuştu.
Eski MHP Milletvekili Oğan, MHP'nin yeniden reform edilmesi gerektiğini, bunun için de derslerine çalıştıklarını söyledi.