Afrin'in ABD destekli teröristlerden temizlenmesiyle şehir hayatının normale dönmesi için çalışmalar başladı. Şehre Türkiye'nin vali atayacağı bildirildi.
Yeni Şafak gazetesi yazarı Ahmet Ulusoy, gelişen teknoloji karşısında artacağı düşünülen işsizlik kaygısını köşesine taşıdı.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk Doğan medyanın satışı sonrası oluşabilecek yeni dönemi köşesine taşıdı.
Çiftlik Bank soruşturması kapsamında Mehmet Aydın'ın yengesi Hava Aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi S.Y. tutuklandı.
Ticaret savaşlarının fitilini ateşleyen ABD Başkanı Donald Trump Çin mallarına 50 milyar dolarlık gümrük vergisi getiriyor.
Yunanistan Başbakanı Çipras, yeniden başkan seçilen Rus lider Putin'i tebrik için aradı. Güröşmede Çipras'ın Akdeniz'deki doğalgaz gerilimiyle ilgili Türkiye'yi şikayet ettiği öğreni
Boğaziçi Üniversitesi'nde, Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için stant açan ve program düzenleyen öğrenci grubuna saldırdıkları öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.
AFP haber ajansı, Avrupa Konseyi'nin bugün toplantıdan önce Türkiye'nin Ege Denizi ve Akdeniz'de Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne karşı hamlelerini 'yasadışı' olarak tanımlaya
Zeytin Dalı Harekatı'yla TSK ve ÖSO'dan darbe yiyen YPG/PYD/PKK oluşumlarına bir tokat da Rusya'dan geldi. Moskova ilk kez YPG için terörist ifadesini kullandı.
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk son dönemde ABD - Türk ilişkilerinde etkili olan faktörleri kaleme aldı.
Aydın Doğan'ın tüm medya grubunu Demirören Medya Grubu'na sattığı haberi Doğan Medya Center'a bomba gibi düştü.
1 milyar 250 milyon liralık satış sonrası Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk'ün yeni sahibi Erdoğan Demirören oldu.
Zeytin Dalı Harekatı'nı karalamak isteyen PYD/PKK destekçileri, 1995'te Grozni'de çekilen ve Çeçenistan savaşının en çarpıcı karelerinden birini Afrin'de çekilmiş gibi servis ederek ne
Macaristan'da yapılan bir gen araştırması, neredeyse iki yüz yıldır gündemde olan"Macar kimlik" tartışmasını yeniden alevlendirdi.
Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak dünya siyasetinde yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.