Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 'Eximbank ve QNB Finansbank iş birliği ile kadın girişimcilerimiz, kadın ihracatçılarımız için yeni bir finansman paketi açıklayacağız.' dedi.
ABD yönetiminin, Türkiye’nin Rusya’dan 'S-400 füze sistemini satın almaması için tehdit üzerine tehditlerde bulunmasına bir destek de İngiliz Times’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan�
Sudan’dan gelerek Türkiye’ye giriş yapmak isteyen İhvan mensubu İbrahim Abdullah’a yetkili makamlarca izin verildi.
ABD Dışişleri ve Savunma Bakanlıkları Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alımının gerçekleşmesi halinde yaptırıma uğrayacağına dair tehdit yağdırırken Washington Post gazetesinde yeni bir
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yeni askerlik sisteminin detaylarını açıkladı.
Optimar'ın araştırmasına göre Türkiye'nin en büyük sorununun 'ekonomi' olduğunu düşünenlerin yüzde 33.7'si, "Sorunu kim çözer?" sorusuna "AK Parti" yanıtını veriyor.
Hayrettin Karaman -Yeni Şafak
Kemal Öztürk - Yeni Şafak
Kenan Alpay / Yeni Akit
Abdurrahman Dilipak - Yeni Akit
Benim televizyon programıma konuk olarak davet ettiğim Prof. Kadir Özer'le mutluluk üstüne konuştuk. Dedim ki, "evlenme teklif eden insanlar, mutluluk vaat ederek evlenirler. Şimdiye kadar, "
Allah bizi bir erkek ve bir dişiden yarattı. Bu kelâmı söze “önce namazdan soracaklar” diye başlamışken yazışımın serencamı içine ne münasebetle dâhil ettim? Bunu bana letafeti el
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin, dün akşam katıldığı televizyon programında söylediği sözler, dikkatli gözlerden kaçmadı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski başbakanlardan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve eski bakanlardan Ali Babacan'ın parti kuracağı yönündeki iddialar yüksek sesle dile getiriliyor. Söz konusu
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya yakın üst düzey yetkili 77 memur ve aileleri için verilen vizelerin iptal edileceğini açıkladı.