Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör saldırısının olduğu yerde açıklamalarda bulundu.
Rusya'nın Türkiye'ye ambargo uygulaması sonrası iç pazar ihtiyaçlarını karşılamak için Suriye'den bu ihtiyaçları karşılamaya başladı.
Türkiye'de günlerdir süren domuz gribi vakası bu kez de KKTC'de görüldü.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, akademisyenlere yönelik gözaltı ve soruşturmalara ilişkin,'Demokrasi dışı rejimlerde rastlanan, düşünceyi açıklama özgürlüğü ve bağımsız yargıy
Esed güçlerinin, insanlık dışı uygulamaları devam ediyor. Esed ordusu Muadimiye'de uyguladığı abluka ile Madaya'ya benzer bir insanlık dramı yaşanma riskini artırıyor.
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
ABD öncülüğünde Irak ve Suriye'de IŞİD'e karşı yürütülen, Doğal Kararlılık Operasyonu Sözcüsü Albay Steve Warren: Türkiye'nin top atışlarının çok etkili olduğunu aktardı.
Düşünce Mektebi - Azerbaycan’da merkez sağ parti Musavat’tan ayrılan bir gurup, yakın aylarda AK Parti isimli muhafazakâr bir parti kuracaklarını duyurdular. Parti Türkiye’deki Ak Parti’
Ankara’da dün resmi temaslarda bulunan İngiltere D.B. Hammond, bir röportajında 'Türkiye'nin PKK' ya karşı savunma hakkı meşrudur' dedi.
Gökbilimciler, bu zamana kadar gözlemlenen en ‘ışıltılı ve güçlü’ süpernovayı keşfetti. Bu yeni süpernova, Samanyolu Galaksisi’nin tamamından 20 kat daha parlak.
Kaide bağlantılı El Şebab, Somali’nin güneybatısındaki Afrika Birliği üssüne saldırdı. Somalili askeri yetkili üsteki çatışma devam ettiğini söylerken onlarca barış gücünün öl
Kocaeli'de bildiride imzaları bulunan 21 akademisyenden 12'si gözaltına alındı, 9 akademisyenle ilgili de işlemler sürüyor.
Gaziantep'te DAEŞ üyelerine kargo ile telsiz telefon gönderileceği bilgisine ulaşan polis, operasyon düzenledi
Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli, aileden bağlarının olduğu El Muhaberat örgütüne uzun süre istihbarat taşıdıktan sonra geçen yıl DAEŞ saflarına katılmış. Fadli, DAEŞ’çi olarak
Aralarında Serra Yılmaz'ın da bulunduğu 400 sinemacı, bildiri yayınlayarak inadına hendek inadına terör diyen akademisyenlere destek verdi.