Ürdün'de Suudi Arabistan, Cezayir, Suriye, Mısır ve Filistin'den çok sayıda iş adamının katıldığı Uluslararası Ekonomi Konferansı başladı
Katolik Kilisesi’nin lideri Papa Francesco, İstanbul'un yeni temsilcisi olarak Meksikalı din adamı Rubén Tierrablanca Gonzalez’i atadı.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu MYK Sözcüsü Muslat, Mistura'nın Esed'in yanına muhaliflerden üç yardımcı tayin edilmesi önerisinin gerçek olmadığını söyledi.
Başbakan Davutoğlu, Türk vatandaşı olmadığı için şehit maaşı alamayan polis memuru Tansu Aydın'ın Vietnamlı eşi Vu Yhuy Tuanvi'ye maaş bağlanması için talimat verdi.
İslam İşbirliği Teşkilatı’nın 13. Zirvesi olağandan farklı bir enerji ile başladı fakat yine olağan görüntüler ile sona erdi. Küresel boyutta önemli bir ‘bütünleşme hareketini’
İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Tel Aviv ile Ankara arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi amacıyla yapılacak anlaşmanın yüzde 90 oranında tamamlandığını açıkladı.
Erdoğan, Hasan Ruhani ile ortak basın toplantısı düzenledi. Ruhani, 'gümrüklerde artık kamyon kuyrukları görmeyeceğiz' dedi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, '72 millet Türkiye'nin güçsüz olması için örgütlere destek veriyor ama Türkiye Cumhuriyeti kazanacaktır.' dedi.
Mardin’in Yeşilli ilçesinde polisin dikkati sayesinde ele geçirilen 3 ton patlayıcı yüklü minibüs, kontrollü bir şekilde infilak ettirildi. Patlama anı, saniye saniye kaydedildi.
Çanakkale'de bir denizcilik şirketi sahibi, müzayedede satın aldığı 1 milyon yıllık deniz canlısı fosilini Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi'nin müzesine bağışladı.
Alman gazetesi Bild, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren şiiri nedeniyle komedyen Jan Böhmermann hakkında soruşturma açılmasına ilişkin Alman hükümetinin aldığı kararın perde arka
2014 yılında CHP'nin MHP'den transfer ettiği ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı yaptığı Mansvur Yavaş'ın partiden istifa ettiği yazıldı. Haberler üzerine bir açıklama yapan
Sabah Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu, hükümetin TSK yetkililerinin şehirlerde PKK ile mücadele konusunda talepleri değerlendirdiğini belirtti.
Diyarbakır'ın Hani, Çınar ve Mermer ilçelerindeki bombalı saldırıları düzenleyen PKK'lılar yapılan operasyonda öldürüldü.
İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'da Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. İkili görüşmenin ardından Türkiye - İran YDİK oturumuna geçilecek.