Rusya Güvenlik Konseyi'ne bağlı Bilimsel Konseyi üyesi Prof.Dr. Andrey Manoylo, Washington'ın Suriye'de Rus-Türk savaşı çıkarma planlarının başarısızlığa uğradığını ifade ederek,
Esad rejimi ve Rusya'nın yoğun hava saldırılarına hedef olan İdlib'de bombalanan bir binanın enkazından, 1 aylık bebek sağ çıkartıldı.
İstanbul'daki Özbek operasyonları sırasında gözaltına alınan 78 yaşındaki Özbek sığınmacı Kulash Mırza Kalkaman’ın 2 ay nezarette yaşadığı mağduriyetin medyaya yansımasının a
Ankara’ya 4 ay önce atanan Büyükelçi Al Alawi Cumhuriyet’e röportaj verdi.
O gece İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın darbecilere 'Oğlum akıllı ol, Türk insanına sıkıyorsun!' dediği ortaya çıktı.
İsrail, Mavi Marmara davası kapsamında Türkiye ile vardığı mutabakat çerçevesinde 20 milyon dolar ödedi.
Şehit polisin eşi Adana Adalet Sarayı’na giderek, “şikayetinden vazgeçtiğine” ilişkin dilekçesini İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.
Gevaş Belediye Başkanı Sinan Haktan ve Savcı Sayan ile birlikte Ankara'ya gelen aşiret temsilcileri basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıklamada, "15 Temmuz işgal girişiminde Türkiye'n
Emekli Diplomat Akın Özçer, BM'nin nasıl yapılandırılması gerektiğini yazdı.
Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu, aşırı yağışın ilçede oluşturduğu hasarın en az 50 milyon lira olduğunu bildirdi.
Esad ve Rus savaş uçaklarının, Suriye'nin kuzeyindeki Halep'te muhalif bölgelere düzenlediği hava saldırı şiddetlendi. Birleşmiş Milletler yetkilileri, Suriye'de yaşanan gelişmelerin bir
Suriye rejimi ile Rusya’nın Halep’e yönelik yoğun bombardımanın ardından diplomatik çözüm arayışları yine rafa kalktı.
Gürcistan’da 8 Ekim’de yapılacak parlamento seçimleri yaklaşırken, Türkiye-Gürcistan ilişkileri seçim kampanyalarının en önemli konularından biri haline geldi.
Suriye ordusun İdlib ve çevresine vakum bombasıyla düzenlediği hava saldırısında 20 kişi öldü, 24 kişi yaralandı