ABD başta olmak üzere Almanya, Japonya, Çin gibi pek çok ülkede uygulanan ‘STEM’ eğitim modelini MEB Türkiye'ye getiriyor.
Türkiye ile IMF arasında Afet Etkilerinin Sınırlandırılması ve Borcun Hafifletilmesi Fonu'na ilişkin hibe anlaşması onaylandı. Buna göre Türkiye, yerel hukuk ve bütçe ödenekleri çerç
102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara'daki gar saldırısından haberi olan FETÖ'nün, saldırıdan önce ByLock üzerinden tüm üyelerini uyardığı belirlendi.
Suriye'nin Kobani kentinde bomba eğitimi aldıktan sonra havalimanı, kaymakamlık binası, polis merkezi ve halkın yoğun olduğu yerler olmak üzere 7 bombalı araçla saldırı planladıkları ö
Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2 bin 523'ü amir olmak üzere 12 bin 801 personel açığa alındı. İçişleri Bakanlığı'nda görevli 37 personel de görevlerinden uzaklaştırıldı.
Millî Mücadele'nin esaslarından ikisi saltanat ve hilâfetin muhafazasıydı. Doğal akışa izin verilseydi bu esaslar, saltanat mensuplarının hayatlarını gurbette, yokluk içinde geçirmeleri
15 Temmuz gecesi asker kılığına bürünmüş FET֒cü teröristler, bizim tankımız uçağımızla bizim ülkemizi işgal etmeye kalktığında, kahraman insanlarımıza ölümü göze alıp sa
ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Cook, Suriye'de dün hava saldırısı sonucu vurulan El-Kaide liderinin Ebu el-Farai el-Mısri olduğunu açıkladı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ/PDY soruşturmasında 12 bin polisi açığa aldı. Açığa alınan polisler soruşturma tamamlandığında suçlu bulunurlarsa ihraç edilecekler.
IŞİD, Suriye'nin Haseke kentinde bir düğüne intihar saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu aralarında kadın ve çocukların da olduğu 30 kişi yaşamını yitirdi, 90 kişi yaralandı.
Cerablus'un güneyinde Özgür Suriye Ordusu tarafından yakalanan YPG'li 3 terörist tutuklandı
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Suriye sorununda halkın kendi arasında, güçlü devletler arasında ve BM Güvenlik Konseyi olmak üzere, üç alanda bölünmüşlük olduğunu belirterek, "Bütün
ABD Dışişleri Bakanlığı, Rusya ile Suriye'de ateşkesin sağlanması yönünde yürüttükleri görüşmelerin askıya alındığını açıkladı.
Şişhane metro istasyonunda bir kadın tren geldiği sırada raylara düştü ya da atladı. Yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, seferler bir süre durduruldu.
FETÖ'nün üst düzey sorumlularından olduğu iddia edilen Hidayet Karaca, örgüt üyesi olmadığının ispatı olarak, memleketinde herkes tarafından tanınmasını gösterdi.