Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias'ın Kıbrıs Konferansı'nın sonuçsuz kalmasında Türkiye'yi suçlamasının, müzakerelerin ülkesinin ve
DEAŞ Karşıtı Koalisyon ABD'li Komutan Townsend, Musul’un alınmasından sonra ABD askerlerinin ülkedeki sayısının düşürülmeyeceğini ve DEAŞ'ın Irak’ta yenilmesinden sonra da koalisyon
Emniyet Genel Müdürlüğünce teşkilat dışından 2 bin 200 komiser yardımcısı adayı öğrenci alınacak.
Sakarya'da öldürülen Suriyeli hamile kadının eşi er-Rahmun, 'Türk halkı bizim kardeşimizdir. Bize hep kardeşçe yaklaştılar. Katillerle de aramızda husumet yoktu. Her gün yemeğimizi pay
İspanya İçişleri Bakanlığı, geçen yılın aralık ayında Türkiye'de yakalanan ve IŞİD üyesi olmakla suçlanan 2 İspanyol kadının Madrid'e getirildiğini duyurdu.
Suriye'deki iç savaş nedeniyle sınır hattında yaşanabilecek olumsuzlukları bertaraf etmek ve silahların etki alanını daraltmak amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.
Almanya hükümet Sözcüsü Seibert, 7-8 Temmuz'da düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'ni takip etmek isteyen 32 gazetecinin akreditasyonunun iptal edildiğini açıkladı.
Başbakan Yıldırım, Srebrenitsa soykırımının yıl dönümüne ilişkin, "Bosna Hersek'in acısı acımızdır. Türkiye, Bosnalı kardeşlerini yalnız bırakmama konusunda kararlıdır.'' dedi
İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Yemelek, "Suriye olaylarının başladığı ilk andan itibaren de toplam 13 bin 512 yardım tırını Suriye'ye gönderdik" dedi.
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan, MÜSİAD’ın yeni yol haritası toplantısında yaptığı konuşmada "Eğer hain darbe planı başarılı olsaydı, Türkiye ekonomisi yüzde 25 küçülmeye uğrayaca
Rusya'nın Yeni Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov, göreve başlamadan Moskova’da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Türkiye'nin ardından Katar'ın başkenti Doha'yı ziyaret etti. İki ülke arasında terörizmin finansmanına ilişkin ortak bildiri imzalandı.
Afganistan'ın doğusunda Nuristan olarak anılan bölgenin Kafiristan geçmişi ve İslam diniyle tanışmasının hikayesi hayli ilginç.
22. Dünya Petrol Kongresi'nde konuşma yapan, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi El Khereiji, "Suudi Arabistan hükümeti, oluşturduğu 2030 vizyonunun sonuna kadar arkasında. Bu kapsamda, T
Yeni Şafak yazarı Mehmet Şeker, Tayyip Üsküplü'nün vefat haberini okurları ile paylaşan ve hikayesini aktardı