Hazine, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikası projesiyle yastık altında atıl durumda olan 300 milyar liralık altını ekonomiye kazandırmayı planlıyor.
Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniyye, "Hamas, Gazze'deki İdari Komite'yi feshedip Ulusal Uzlaşı Hükümeti'ne Gazze'de çalışma ve genel seçimlere hazırlık yapma imkanı sağlayarak doğru ve
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini söyledi.
Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Forumu Genel Sekreteri Laura Batalla, Türkiye ile müzakerelerin sonlandırılmasının Avrupa Birliği (AB) açısından "ölümcül bir stratejik hata" olacağı u
Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerindeki sınır birliklerine tank sevkiyatı yapıldı.
1 Ekim'de bağımsızlık referandumuna gitmek isteyen Katalonya'da gerilim iyice yükseldi. Referanduma destek verdikleri gerekçesiyle ifadeleri alınacak belediye başkanları ifade vermeyi reddett
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu. Canikli, ''Bugün birçok Amerikan ve Alman firması, savunma ürünlerinde kullandığımız yedek parçaları ört�
BM Genel Kurulu'na ilk kez hitap eden ABD Başkanı Trump, "Ürdün Türkiye ve Lübnan'a mültecilere ev sahipliği yaptıkları için özellikle teşekkür ediyoruz." dedi.
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından gerçekleştirilen projeyle Sudan’da Sinnar Eyaleti halkı Nil Nehri’nin arıtılmış suyunu kullanmaya başladı.
İngiltere'de polisler bir cami'ye ayakkabıları ile girdi, cami cemaati polislere tepki gösterdi.
Almanya'da Berlin Emniyet Müdürlüğünün soyulduğu bildirildi.
Dünya genelinde gençleri intihara sürüklediği iddia edilen Mavi balina oyunu, dünya çapında çeşitli çalışmaların yapılmasına neden oldu.
Milli Savunma Bakanı Canikli, "Amerikan ve Alman firmaları, savunma ürünlerinde örtülü bir şekilde ambargo uyguluyor." dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, IKBY ile Irak arasında arabuluculuk yapabileceklerini ve hatta Erbil'in haklarının korunması için de garantör olabileceklerini açıkladı.
1988 yılından bu yana Dağlık Karabağ'ın da aralarında bulunduğu Azerbaycan topraklarını işgal eden Ermenistan, bazı Azerbaycan topraklarını Bakü’ye iade edebileceğini açıkladı.