İstifa eden AK Partili İstanbul, Ankara, Bursa ve Balıkesir belediye başkanlarının yerine gelen yeni isimler ilk hamlelerini yaptı.
Çin'de uçağa binmeye çalışan hostes, kabin kapısı ile merdiven arasındaki boşluktan yere çakıldı. Hostesin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Xiaman Air yetkilileri, hostesin iy
Uzun bir süredir İstanbulluların merakla beklediği Sefaköy-Başakşehir Havaray sistemi yerine metro ve hafif raylı sistemin yapılacağı açıklandı.
Rusya’da yabancı basın kuruluşlarının 'yabancı ajan' olarak tanınmasını öngören yasal değişiklikler onaylandı.
Irak'ın Kerkük kentindeki birçok semte ve ana caddeye güvenlik önlemleri kapsamında yıllar önce konulan beton bloklar kaldırılıyor.
Gaziantep'te, 9 yıldır kanser tedavisi gören 11 yaşındaki Mehmet, servisin altında kaldıktan sonra kaldırıldığı hastanede can verdi.
İran’ın dini lideri Ayetullah Hamaney’in resmi başdanışmanı Ali Ekber Velayeti 'Bugün bölgede varlar ama bir gün buradan ellerini ayaklarını çekecekler' dedi.
İYİ Parti, Genel Başkan’ı Meral Akşener'e üç yeni yeni danışman atandı. Danışmanlar İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray'ın imzasıyla görevlendirildi.
Türkiye dün başına 4 milyon lira ödül konulmuş bir teröristin öldürüldüğü haberini öğrenmişti. O isim PKK'nın 5'li yürütme konseyinde bulunan Delal Amed kod adlı Hülya Eroğlu'da
Suriye'de Esed rejiminin Rusya ve İran desteğiyle DEAŞ'tan aldığı Deyrizor'un merkezinde yüzlerce sivil, kuşatma altında kaldı
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, sonuçsuz kalan Kıbrıs müzakerelerine ilişkin, "Kıbrıs Türk halkının onay vermeyeceği bir çözüm mümkün değildir." dedi.
Rusya Türkiye ile askeri helikopter konusunda anlaşmak için masaya oturmaya hazır olduklarını ancak henüz bir talep gelmediğini belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, "Fıskiyenin ününü bilemiyorum. Geçen Sayın Bakanımız geldiğinde trafikte bir sıkışıklık oldu. Araçların manevra yapamaması yönü
Başbakan Yıldırım ile oğulları, Oda TV'de yayımlanan haberlerde "kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu" gerekçesiyle, 500 bin liralık manevi tazminat davası açtı
Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığının (KOAH), Türkiye'de 5 milyon kişiyi etkilediği belrtilerek, bu hastaların yüzde 90'ının hasta olduğunun farkında olmadığı açıklandı