Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin, Türkiye'nin isteği üzerine bu ülkeye S-400 hava savunma sistemi teslimatına ilişki
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir belgeselde "Bana, Ukrayna'dan İstanbul'a gitmekte olan bir uçağın kaçırıldığı, hava korsanının Soçi'ye inmek istediği söylendi" diyerek o yolc
Haber Türk yazarı Serdar Turgut bir süredir Türkiye - ABD arasında yapılan görüşmelerin içerinin ne olduğunu köşesinden sordu.
Milliyet Gazetesi yazarı Özay Şendir Cuhurbaşkanı Erdoğan'ın torununun sessiz sedasız TRT ekranlarına çıkmasını yazdı.
Diriliş Postası yazarı İsmail Yaşa özellikle BAE gibi ülkelerde son dönemde Osmanlı'ya yönelik artan hakaret dalgasının perde arkasını yazdı.
Akşam Gazetesi Yazarı Ufuk Ulutaş Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyonların bölgedeki denklemleri nasıl değiştirdiğini kaleme aldı.
Star Gazetesi yazarı Selahaddin E. Çakırgil son dönemde artan İslamafobi meselesini köşesine taşıdı.
Yeni Akit Yazarı Ali Osman Aydın son dönemde Kanal D'nin Nureddin Yıldız'a yönelik karalama politikası ve yayın politikası arasındaki tutarsızlığı yazdı.
Yeni Şafak Yazarı Yasin Aktay Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başlayan İslam'ın Güncellenmesi meselesini yazdı.
Ruanda'da bir kiliseye yıldırım düştü. Olayda 16 kişi öldü, 140 kişi yaralandı.
Esed rejimi, Rusya'nın hava desteği verdiği saldırılarıyla Doğu Guta'yı ikiye böldü. Bombardımanlarda en az 17 sivil can verdi.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde katıldığı Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışında, binlerce yeni öğretmen adayına müjde verdi. Bakan Yılmaz, "
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin sözcüsü Dimitriy Peskov’u örnek vererek, hükümette görev alan 2 bin kişinin konuşmalarını tek tek kontrol edemeyeceğini söyledi.
Ruanda'da bir kiliseye yıldırım düşmesi sonucunda 16 kişinin öldüğü, 140 kişinin yaralandığı bildirildi.
Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 'Diyanet’in her açıklaması siyasetin müdahalesi olarak algılanmaktadır' derken başkanlığın yeniden yapılandırılması gerektiğini söyledi