Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, parlamentoda kabul edilen ve kendisine ömür boyu "Ulusun Lideri" statüsü veren yasayı imzaladı.
Ankara ile Moskova arasında yaşanan uçak krizine rağmen, Rus buğday ihracatçıları Türkiye pazarını kaybetmemek için fiyat indirimine gitti.
Ukrayna parlamentosu Verhovna Rada, yabancı ülkelerin askeri güçlerinin tatbikatlar için 2016'da ülkeye girmesine izin veren yasayı onayladı.
Ukrayna Parlamentosu, Rusya'nın 1 Ocak 2016'dan itibaren uygulayacağı ambargoya karşı alınacak tedbirler konusunda hükümete tam yetki veren yasa tasarısını kabul etti.
Dünya petrol fiyatlarındaki düşüş, büyük petrol şirketlerini endişelendiriyor. Fiyatlardaki bu düşüşün arz-talep ilişkisiyle değil, enerji piyasasındaki yapısal dönüşümlerle ala
Rusya önümüzdeki yıl için 53 şirkete Türk işçi çalıştırabilmelerini sağlayan yasaya onay verdi.
"Bizi kendi şehrimizde mülteci yaptılar..." "Kızım geceleri delirecek gibi oluyor...", "Çıkıp hendekleri savundular ve evlerine döndüler. Ben dönebiliyor muyum? Hayır..." Diyarbakır'ın S
ABD'nin Pekin Büyükelçiliği, Noel Bayramı süresince Çin'de yaşayan Batılılara yönelik olası saldırılara karşı vatandaşlarına güvenlik uyarısı yaptı.
Araplar'ın yaşadığı ülkelerde yapılan son kamuoyu araştırmasında, ankete katılan binlerce kişinin neredeyse tamamının IŞİD karşı olduğu ortaya çıktı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, belli bir yaşın altında olan çocuklara sosyal medya kullanımının yasaklanabileceğini açıkladı.
Mardin'in Nusaybin Kaymakamlığı ilçede sokağa çıkma yasağının saat:10:00'dan itibaren sona ereceğini açıkladı.
Kobani kışkırtmasıyla 50'den fazla vatandaşın ölümüne neden olan Selahattin Demirtaş, Moskova'nın Ankara ile sorun yaşadığını görünce soluğu Rusya'da aldı. "Putin'in Türkiye'deki
Üç ayrı Müslüman ülkede yılbaşı kutlamalarına yasak getirildi. Asya'da Brunei ve Tacikistan, Afrika'da ise Somali'de yeni yıl kutlamaları yasaklandı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu illerinde yaşanan terör olaylarında ambulanslara yönelik gerçekleşen saldırılar nedeniyle, zırhlı ambulansların devreye gireceği
Kaçakları taşıyan tekne alabora oldu, 7'si çocuk 13 kişi yaşamını yitirdi.