Avrupa'ya Doğu Akdeniz'den 2015'te yaşanan sığınmacı akınının oluşturduğu krizin kontrol altına alınmasının ardından şimdi de Afrika'dan İtalya'ya gelen mülteciler Avrupa'yı yenide
15 Temmuz'da Erdoğan’a suikast girişimine yönelik olarak bugün görülen davada provokatif anlar yaşandı. sanıklardan Gökhan Güçlü, üzerine giydiği 'Hero' (Kahraman) yazılı tişörtle
Washington Bölgesi Metro İşletmeleri, tramvay ve metro duraklarındaki panolarda 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bilgilendirme ilanlarının asılmasına izin vermedi
Şehirden gelenlerle oluşmuş bu yeni sınıf mensuplarının şu veya bu oranda, şehirde edindikleri alışkanlıkları, yaşama biçimlerini, insan ilişkilerini vs. köye getirmesi beklenirken ö
ABD Başkanı Donald Trump'ın Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörlüğüne aday gösterdiği Christopher Wray, Trump'ın etik olmayan veya yasadışı bir talebi olması durumunda istifa edec
Netanyahu'nun ofisinden yapılan yazılı açıklamada, Filistin tarafıyla barış görüşmeleri başlasa bile yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinin inşasını durdurulmayacağı söylendi.
'Bazen, İran ve Pakistan sınırında çatışmaların yaşandığını vurgulayabilirim' diyen İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, roket atılması olayını yalanlamadı.
BM raporu, mevcut durumun sürmesi halinde 2020'den sonra kuşatma altındaki Gazze'nin yaşanabilir bir yer olmaktan çıkacağını gösterdi.
-‘Biliyor musun, bugün yaşananlar 120 yıl öncelerde de yaşanıyordu. Bütün Avrupa, Abdulhamid’in karşısındaydı. Elbette yanlışlarından dolayı değil, Osmanlı Devleti’ni güçlendird
Musul’un kurtarılması eğer orada başka acıların yaşanmasına yol açarsa, yerle bir olan kentin imarı ve hayatının normal akışının sağlanması için gerekli tedbirler bir an önce alı
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Belçika'daki peçe (nikap) yasağının, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin (AİHS) ihlali anlamına gelmediğine hükmetti.
Suriye'deki iç savaş nedeniyle sınır hattında yaşanabilecek olumsuzlukları bertaraf etmek ve silahların etki alanını daraltmak amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.
ABD ile Katar bölgede yaşanan kriz ile ilgili ortak bildiri yayınladı. ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Körfez'de yaşanan krizde Katar'ın pozisyonunu çok makul bulduğunu söyledi.
15 Temmuz’da bir generali kaçırma girişimine, FETÖ üyeleriyle çatışmaya girerek izin vermeyen piyade er yaşadıklarını gururla anlattı.
Türkiye’nin Afrin'e müdahale edeceğini açıklaması sonrasında Suriye'nin kuzeyinde PKK/PYD’nin panik yaşadığı ve 24 saat nöbet tuttuğu öğrenildi.