Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Arakan'da yaşanan olaylara ilişkin, "Şiddetin bir an evvel durmasını, kapsamlı çözüm arayışı için uluslararası platform nezdinde girişimlerde bulun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında, Mahkeme Başkanı Baştoğ, 15 Temmuz'un kontrollü darbe olduğunu iddia eden sanık Gökhan Güçlü'ye, "Savunmanı yap, siyasi şo
Myanmar yönetiminin Arakanlı Müslümanlara yönelik uyguladığı saldırılar, Çin'i memnun etti. Devlet medyası, bunun sadece bir iç mesele olduğunu ve memnun ettiğini yazdı.
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, terörle mücadelede SİHA'ların kullanılmamasını istedi, PKK'lı teröristlerin öldürülmesini alçaklık olarak nitelendirdi.
İçişleri Bakanı Soylu, HDP'li Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşananlarla ilgili, "Gerekli idari ve adli tahkikatlar da başladı, ilgili gözaltı işlemleri de başlamıştır." dedi.
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, HDP'li Aysel Tuğluk'un annesinin cenazesinde yaşanan olaylar hakkında, "Toplumumuzu gerecek, kardeşlik hukukunu zedeleyecek saygısız davranışlardan uzak durmak
Nobel ödülü sahibi 12 kişi ile aralarında siyasetçi ve sanatçıların da bulunduğu 18 kişi, bugün "Arakan" gündemiyle toplanması planlanan BMGK başkanı ve üye devletlere açık mektup g
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, AK Parti MYK sonrası yaptığı açıklamada, 'Türkiye Cumhuriyeti devletinin var oluş-yok oluş mücadelesi verdiği Sakarya Zaferi'nin 96. yıl d
Commerzbank Kıdemli Gelişmekte Olan Piyasalar Ekonomisti Ghose ve Rabobank Gelişen Piyasalar Kur Stratejisti Matys Türkiye'nin büyüme oranını değerlendirdi.
Erdoğan "Anamuhalefetin başındaki zat, kendi ülkesini, devletini, milletini yabancılara şikayet ederek, hedef göstererek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi." dedi.
Ben Amerika'da bir yerlerin Erdoğan'la, Türkiye ile hesaplaşma halinde olduğuna inananlardanım. Bu, bütün İslam dünyasına yönelik hesaplaşmanın bir uzantısı. O dönemde Türkiye – İra
Hiçbir komşusunun ve büyük devletin destek vermediği bir bağımsız Kürdistan referandumu reel politik olarak gerçekçi değildir. Karşılığı yoktur, yaşama şansı da bulunmaz. Bu nedenl
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, IKBY'nin 25 Eylül'de yapacağı bağımsızlık referandumunun yasal olmadığını söyledi.
Genelkurmay Başkanlığı'ndan duyurulduğuna göre, sınırdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 bin 148 kişi yakalandı.
Reuters'ın haberine göre İspanya Anayasa Mahkemesi, Katalonya'ya yasal çerçevede bağımsız devlet kurma hakkı veren yasayı askıya aldı.