Dışişleri Bakanlığı, Doğu Türkistan'da Uygur Türklerinin oruç tutmalarının ve diğer ibadetlerini yerine getirmelerinin yasaklandığına dair çıkan haberler üzerine açıklama yaptı.
Sol Haber portalı, Çin'in Doğu Türkistan'da yaşattığı zulme sosyal medyadan isyanı boşa çıkarmak için seferber oldu.
ABD’de Yüksek Mahkeme, Oklahoma’da idam mahkumları için kullanılan ölümcül enjeksiyon metodunun ABD Anayasası’na aykırı olmadığına hükmetti.
Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Ortasu Köyü'nde, sınır bölgesinde bulunan askerlerin değişimi sırasında, yol kapatmak isteyen bir grup köylü ile askerler arasında gerginlik yaşan
Mısır'da konvoyuna bombalı saldırı düzenlenen Başsavcı Hişam Berekat yaşamını yitirdi.
PYD'nin, Akçakale'den çıkıp Tel Abyad'daki köyü Sülük'e dönen Suriyeli alim Osman Hüseyin'i katlettiği belirtildi
Adım Abdullah, 3. çocuk olarak doğmanın yasak olduğu Doğu Türkistan'da doğdum ben.
Ankara 8.İş Mahkemesi İntibak Yasası 'eksik' çıktı diyerek açılan davadaki talebi reddetti.
7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan siyaset tablosundan memnun olan tek seçmen HDP'nin oldu. Diğer partilerde yüzde 80'lere varan memnuniyetsizlik hakim. Toplamda ise yüzde 67 oranında bir memnuni
Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de direnişçiler ile askerler arasında çatışma yaşandı. 3 asker yaralandı 2 direnişçi hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne lüks diyen CHP’liler, rezidanslarda yaşıyor… Yemin töreninde sol yumruğunu havaya kaldıran ve “ezilenlerin yanındayız” diyen CHP İstanbul Milletvekili
Almanya'da Kuzey Ren-Westfalya eyaleti parlamentosu okullarda kadın öğretmenlere yönelik başörtüsü yasağını kaldırdı.
Bir tarafta 850 milyon insan açlıkla mücadele ediyor, diğer tarafta 500 milyonu obezite olmak üzere toplam 1.4 milyar kişi aşırı kilo problemi yaşıyor.
Suriye'de Esed yönetimi, IŞİD’e karşı savaşmaları için Haseki'de yaşayanlara çağrıda bulundu. IŞİD ise Haseki’deki hapishaneyi ele geçirerek mahkûmları serbest bıraktığını öne
Yargıtay 5. Ceza Dairesi, IŞİD bahanesiyle 6-7 Ekim 2014'te düzenlenen izinsiz gösterilerde Yasin Börü'nün öldürülmesine ilişkin dava dosyasının Ankara'ya gönderilmesine karar verdi.