Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Erzurum’da gerçekleştirdiği iki günlük temaslarının ardından Kardelen TV’de yayınlanan Gündem Özel Programına konuk olara
İslam İşbirliği Teşkilatı'nın , Irak'a, IŞİD’den alınan bölgelerde yeniden istikrarın sağlanması ve göçmenler için 2 milyar doları aşkın yardımda bulunacağı bildirildi.
AB Komisyonunun Bütçe ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Georgieva, Dünya Bankasında CEO olarak görev yapacak.
Washington’da kaldığı bir otelde geçen yıl ölü bulunan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in eski medya danışmanı Mikhail Lesin’in ölüm nedeni belli oldu.
Dünya Sağlık Örgütü sözcüsü Tarık Jasereviç'in Birleşmiş Milletler'de yaptığı yazılı açıklamada rejim güçlerinin, Suriye'ye yapılan kan bağışlarının yerine ulaştırılmas�
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Musul'dan Türkiye'ye büyük bir göç beklemediklerini dile getirirken olası hareketlere karşı hazırlıklı olduklarını ifade etti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Ne yaparsanız yapın artık boş. Bu millet artık uyanmıştır. Bu milletin ne kadar büyük bir millet olduğunu, devletle milletin iç içe geçip kayna
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, ''Suriye'de bütün tarafları insani yardıma destek olmaya davet ediyorum. Bu savaş çirkin ve kirlidir.'' dedi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Pirinççioğlu ve Akyüz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Nezan gözaltına alındı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, ''Bizim için mesele 79 milyonun insani bir yaşam düzenine erişmesi meselesi." dedi.
PKK'nın saldırıları nedeniyle evi oturulamaz hale gelen 5 bin 442 vatandaşa, 30 milyon 7 bin 620 lira kira yardımı yapıldığı açıklandı.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) düzenlenen Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantı, Rusya ile bazı ülke temsilcilerinin atışmalarına sahne oldu.
Gültan Kışanak'ın gözaltına alınması ile ilgili ilk hükümetten ilk açıklama Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan geldi.
Irak'ta Musul'un da bağlı olduğu Ninova vilayetindeki Arap Aşiretleri Sözcüsü, Erdoğan'a yardım çağrısında bulundu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Türkiye'nin, mevcut sınırlarından memnun olduğunu belirterek, "Komşu ülkelerin toprak bütünlüğüne büyük saygımız var." dedi.