17 Aralık sonrası, büyük bir bölümü sempatizan olan % 50’ye yakın bir kitle Paralel Yapı’dan kopmuş.. Çekirdek kadro bu işten etkilenmedi..
Muğla'nın Datça ve Erzincan'ın Refahiye ilçelerinde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya gö
Halep’in doğusu haftalardır, Suriye ordusunun kuşatması altında. Halep halkına kenti terk etmeleri için çağrı yapılıyor.
TOKİ Başkanı Ergün Turan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Biz orada hasılat paylaşımı, arazi satışı ya da inşaat satışından gelir elde edip finansmanı sağlayacağız." dedi.
Irak’ta Şii milis gücü Asaib Ehlil Hak hareketi tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin Haşdi Şabi'nin Telafer'e girmesi konusundaki tutumunun kendilerini engellemeyeceği ifade edildi.
Erdoğan'ın 15 Temmuz hain darbe girişiminin yaşandığı gece Marmaris'te yaptığı açıklamanın TRT tarafından verilmediği iddiaları üzerine kurumdan bir açıklama yapıldı.
ÖSYM tarafından bugün sabah yapılan KPSS'nin soru ve cevapları yayınlandı
Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde Aleyna Tilki'nin konserine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ses bombası atıldı.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Türkiye'ye karşı, hükümete karşı, milli birlik ve beraberliğe karşı ne kadar adam buradan batıya giderse el üstünde tutuyorlar. Parlamentoda mil
Haşdi Şabi'den yapılan yazılı açıklamada, Musul'un batısındaki Telafer ile Suriye arasında bağlantı konumunda bulunan imdat yollarının çoğunun kesildiği öne sürüldü.
Umut Oran kendisine yönelik yapılan haberler nedeniyle Güneş gazetesinden 6 bin TL tazminat kazandı.
AK Parti milletvekili Ramazan Can, yasayı çıkarma amacının toplumdaki sorunları çözmek olduğunu söyledi. RS FM’de konuşan Can, cinsel istismara ilişkin suçlara dair ağır cezaların AK
Fransa'da gelecek yıl yapılacak cumhurbaşkanı seçimi için merkez sağ adayının belirleneceği ön seçime katılacak 7 siyasetçiden biri olan Sarkozy, yarınki ilk tur öncesi Nimes kentinde
AP’nin ikinci büyük grubu olan ve geçmişte Türkiye’nin üyeliğine sıcak bakan Sosyalistler ve Demokratların (S&D) inisiyatifiyle gündeme getirilen konuya ilişkin oturum 22 Kasım’da yapı
ABD İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, kutuplarda arama ve üretim faaliyetleri için enerji şirketlerine tanınan "kiralama haklarından vazgeçildiği" ifade edildi.