İzmir'de metronun Bölge İstasyonu mevkiinde, yandaki depolama alanında yükleme sırasında raylara doğru devrilen bir konteyner, metro vagonuna çarptı. Kaza sonucu devrilen vagonda bulunan baz
İran, Yemen’deki büyükelçiliğinin Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon tarafından vurulduğunu iddia ederken bağımsız kaynaklar binada hasar dahi olmadığını açıkladı. İran ya
Çanakkale'de, yabancı uyrukluları taşıyan otobüs ile otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye Bayırbucak Türkmenleri’nin yanında" dedi.
Şanlıurfa Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin oksijen deposunda çıkan yangın üzerine hastalar tedbir amaçlı tahliye edildi.
Suudi Arabistan ile İran arasındaki gerilim sıcak savaşa evrilir mi sorusuna yanıt veren Suudi Bakan çarpıcı açıklamalar yaptı.
75 yıllık bir geçmişe sahip olan Cemaat-i İslamiyye, Bangladeş yönetimi tarafından büyük bir baskıya maruz kalıyor. Cemaat yönetiminde yer alan ve idam cezasına çarptırılan beşinci v
HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın mitingi için Van Büyükşehir Belediyesi işçilere tehdit içerikli bir mesaj gönderdi.
Suriye'nin Lübnan sınırı yakınlarında bulunan ve ordu ile Hizbullah güçleri tarafından aylardır kuşatma altında tutulan Medaya kasabasında yaşayanların açlıktan ölmeye başladığı
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, İranlı gazeteciye Kürtçe yanıt vererek, "Ben de Türkiye'nin Kürdüyüm" dedi.
2015 yılında otomotivde üretim 1.4 milyon adede dayandı. Bu rakam ile otomotiv sektörü bir rekora imza atmış oldu.
Sina Yarımadası'nda turistleri taşıyan bir otobüsü hedef alan saldırıda, ilk belirlemelere göre, 3 kişi öldü, 14 kişi yaralandı.
Peygamber efendimize hakaret içeren karikatürler yayınlayan Charlie Hebdo, saldırıların 1. yılındaki özel sayısında "Tanrı"yı kapak yaptı.
AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her yıl düzenlediği İstişare ve Değerlendirme Toplantıları'nın 24'üncüsü, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek.
Bugün Türkiye coğrafyasındaki halklar, siyasi yetersizlikle; derinliği olmayan, kuşatıcılığını meşrulaştıramayan bir siyasetle karşı karşıyadırlar.