Trump, ABD yönetiminin Porto Riko'daki kurtarma çabalarını eleştiren San Juan kenti Belediye Başkanı Carmen Yulin Cruz'a Twitter'dan cevap verdi.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası açılış programında konuştu. Erbaş, 'Cami tasavvurumuzu yeniden ele almalıyız' açıklamalarına yer verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'ta bağımsız bir devlet kurulmuyor. Tam tersine birileri tarafından keyifle deşilecek, sürekli kanayan bir yara açılıyor." dedi.
Katalonya'da bağımsızlık isteyen bazı gruplar, yanlarında çocuklarıyla referandumda kullanılacak okulların kapatılmasını engellemeye çalıştı.
ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti.
Brookings Enstitüsü Uzmanı Kuok, "Myanmar hükümeti Arakanlı Müslümanların maruz kaldığı zulmü durdurmak için acilen harekete geçmeli." dedi.
Türkiye, Barzani Yönetimi’nin yanlışlarını ve oluşturduğu riskleri İran ve kapıkulu Bağdat yönetimiyle ortak hareket ederek asla gideremez. Aksine üçlü mekanizma olarak işletilecek s�
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Büyükelçi Müftüoğlu, işgal altındaki Azerbaycan topraklarına dört Türk vatandaşı tarafından ahiren gerçekleştirilen seyahatin resmi makamlarla isti
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Myammar'da yaşanan olaylarda ilk devreye giren ülke Türkiye'dir
BM İnsan Hakları Konseyi, Esed rejiminin "sistematik" olarak sürdürdüğü insan hakları ihlallerini kınayan karar tasarısını kabul etti.
Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, "Karadavi'yi teslim etmeyeceğiz. Çünkü o, yetmişli yıllardan bu yana bir Katar vatandaşı ve terörist değil" dedi
İsveç'te Örebro Kültür Merkezine ait camiyi kundaklayarak zarara yol açtığı gerekçesiyle gözaltına alınan 20 yaşındaki zanlı "kundaklama ve nefret suçu işlediği" gerekçesiyle tutuk
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Fatih'te adını taşıyan 'Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışında gençlere hitap etti.
Başbakan Yıldırım, bir yandan Türkiye'nin baş belası olan terörle mücadele ederken bir yandan da Türkiye'yi büyütmenin derdine düştüklerini vurgulayarak, 15 yılda Türkiye'yi 3 kat bü
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Muharrem ayı ve Kerbela münasebetiyle açıklama yaptı.