Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Savaş uçağına ihtiyacımız var. F-35'leri alamazsak yeni alternatifler ararız." dedi.
Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 12 yılda üç dönem milletvekilliği ve Adalet Bakanlığı yaptığı AK Parti'den istifa etti.
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Başbakan Boris Johnson'ın parlamentoyu 9 Eylül-14 Ekim'de askıya alma teklifini onayladı.
Hakkı Savunanlar Platformu tarafından dün (27 Ağustos) İstanbul’da organize edilen programda Kürt Dili ve Edebiyatı mezunlarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel (CHP) Genel Ba�
Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması nedeniyle soruşturma başlattı.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, zorunlu depozito uygulamasının 2021'de başlayacağını belirterek, "Bu sayede birçok çevre problemini çözmüş olacağız. Hede
Arka arkaya gelen cinayetlerle anılan 1993 yılında, Turgut Özal’ın danışmanlığını da yapan eski bakanlardan Adnan Kahveci de İstanbul yolunda geçirdiği kazada hayatını kaybetmişti.
Günümüzde birçok filme konu olan korsanları çoğumuz kanca elli, bir gözü kapalı, ellerinde kılıçlar ve kuru kafatası armalı siyah bayraklı gemiyle denizlerde korku salan kaptan ve tayf
MAÂHALÂLEÂNİN taÂriÂhi, esaÂsınÂda biÂzim önÂceÂlikÂler sıÂraÂlaÂmaÂmıÂzın deÂÄŸiÅŸÂmeÂsiÂnin de taÂriÂhi. TanÂziÂmat önÂceÂsi maÂhalÂle anÂlaÂyıÂşı, OsÂmanÂ
Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bugünkü köşe yazısında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin profesyonel orduya geçiş sürecinin planlandığı gibi ilerlemediğini yazdı.
MOLLA Sadra adıyla ün salan Sadreddin Şirazî (ö. 1640), geç dönem İslam düşüncesinin önde gelen filozoflarından biridir. Descartes’ın çağdaşı olan Sadra, klasik düşüncenin ana e
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünkü İdlib zirvesi önce Jukovski kentinde MAKS-2019 Havacılık Fuarı'nı açtı.
Ayasofya ve Topkapı Sarayı Müdürlüğü, MSB Bakan danışmanlığı ve son olarak Kültür Bakan Yardımcısı… Prof. Dr. Haluk Dursun’un dolu dolu geçen hayatını sona erdiren trafik kazas
Frantz Fanon, ilk kez 1963'de yayınlanan Yeryüzünün Lanetlileri adlı kitabında sömürgeciliğin ve emperyalizmin Üçüncü Dünya ülkeleri üzerindeki etkilerini çözümlemekteydi.
ABD Başkanı Donald Trump, başkanlık seçimlerinde kendisi ile yarışmak isteyen Cumhuriyetçi rakipleri ile alay etti.