Hac ibadetini yapmak üzere kutsal mekanlara gelen yaklaşık 2 milyon hacı adayı, Mina'ya hareket etmeye başladı.
Kuzey Kore lideri Kim, füze denemesinin, ülkesinin gelecekteki askeri operasyonlarının ilk adımı" olduğunu söyledi
İngiltere’de ülkesine dönerse öldürüleceğini söylemesine rağmen İngiliz yetkililerin sınır dışı etmekte ısrar ettiği 22 yaşındaki Afgan mültecinin hayatını, Türk Hava Yolları�
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Myanmar'da yaşanan insani krizle ilgili Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres ile telefon görüşmesi yaptı.
Ukrayna Başbakan Yardımcısı İvanna Klimpuş, Rusya’nın işgal ettiği Kırım’ı her Avrupa ülkesinin sahip olmadığı silahlarla doldurduğunu açıkladı.
Filipinler'in Marawi kentinde çatışmalar dolayısıyla evlerini terk eden ailelerin çocukları, kamplarda zor koşullarda yaşamaya çalışıyor
Özgür Suriye Ordusu’na bağlı Kuzey Tugayı, ABD askerleri ile çatıştıkları haberlerini yalanladı.
Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.
Milli Eğitim Bakanlığınca, 2017-2018 eğitim öğretim döneminden itibaren Türkiye genelinde 2 milyona yakın öğrencinin eğitim aldığı tüm meslek liselerinin performansa tabi tutulması k
Barzani, ABD Savunma Bakanı James Mattis'in, ülkesinin Kürdistan Bölgesi'nde yapılacak referanduma karşı olmadığını belirttiğini iddia etti.
PKK terör örgütünün Suriye uzantısı YPG'nin kontrolü altında olan Tel Rıfat ve Afrin bölgesine sevk edilen Rus askerlerinin gözlemci statüsünde görev yapacağı öğrenildi.
İstanbul-Yanbu seferini yapan THY uçağı, bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle Kahire'ye acil iniş yaptı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Anıtkabir'de tören düzenlendi. Erdoğan ve Bahçeli arasındaki diyalog dikkat çekti.
Putin, Arktik bölgesindeki sorunlara yönelik sürdürülebilir bir güvenlik mimarisinin yaratılmasının ancak iş birliği ve bölgenin geliştirilmesinde yer alan tüm tarafların çıkarların�
Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Szijjarto yaptığı açıklamada, 'AB'de Polonya'ya karşı yaptırım gündeme gelirse veto ederiz' dedi.