Ölümüyle dünyayı sarsan minik Aylan'ın ailesiyle birlikte Kobani’den IŞİD saldırıları nedeniyle kaçtığı öğrenildi.
Avrupa Birliği’nin üç büyük ülkesi İtalya, Almanya ve Fransa, Birliğe karşı karşıya kalınan göçmen krizine güçlü bir şekilde yanıt verilmesi çağrısında bulundu.
HDP Eş Başkanı Demirtaş, Doğu ve Güneydoğu'da seçim yapılabilecek uygun ortam olmadığını savundu
Şemdinli'de örgüt mensupları 5 yerleşim yerine ulaşımı sağlayan iki köprüye saldırı düzenledi.
“Halk uyuz, isteksiz. Onlara çok güvenmeyin şiddet ve korku onları tekrar kendilerine getirir. Gerektiğinde hedef gözetmeden indirin gücümüzü görsünler”
Mısır ordusu, Filistinlilerin 'can damarı' olarak gördüğü tünelleri yıkmak için Gazze sınırına büyük su boruları döşemeye başladı.
3 yıldır hac için yeni kayıt almayan Diyanet İşleri Başkanlığı önümüzdeki yıldan itibaren yeni müracaatlar alacağını duyurdu.
Erken seçimlere hazırlanan Yunanistan'ın en büyük partisi Syriza'dan, sol platform milletvekillerinden sonra, gençlik örgütü de yolları ayırdı.
Hayatını kurma umuduyla çıkıyorlar yollara. Riskli yolculuğun ucunda ölüm olduğunu bile bile...Göçmenlerin acı fotoğrafları gelmeye devam ediyor.
Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler, "Özgür medyaya darbe vuruluyor" yaygarasının altında yatan gerçekleri anlattı.
İsrail, New York'taki BM Genel Merkezi'ne "üye olmayan gözlemci devlet" statüsündeki ülkelerin bayraklarının asılmasını içeren tasarıya karşı girişimde bulundu
''Batı Şeria ekonomisini güçlendirmek'' adına İsrail ve Türkiye ortaklığında hayata geçirilmesi düşünülen sanayi bölgesi planında, son aşamada büyük bir kriz patlak verdiği iddia
Musul Başkonsolosluğu’na yapılan IŞİD baskınında rehin alınan Büyükelçi Öztürk Yılmaz, CHP’den aday olmak için Dışişleri Bakanlığı'ndaki görevinden istifa etti.
1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Taksim Tünel'de toplanarak Galatasaray Meydanı'na yürüyen gruba polis müdahale etti. 14 kişi gözaltına alındı.
BM, Yemen'de İran destekli Şii Husilerle Suudi Arabistan destekli Hadi yanlısı güçler arasında çatışmaların yaşandığı Taiz kentine insani yardımların ulaştırılamadığını açıkl