İspanya'da, fare büyüklüğünde kürklü bir hayvana ait, 125 milyon yıllık olduğu değerlendirilen fosil bulundu.
Amerikan Senatosu istihbarat Komitesi'nin 2014 raporunda CIA'in davası devam eden üç kişiye ilaveten 12 kişiye daha işkence edildiği açıklandı
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde iki yıl önce 52 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamadan bir gün önce Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT), olayda kullanılan araçların plakalarını İ
Mısır'ın en büyük Selefi partisi olan Nur Partisi’nin Genel Başkanı Yunus Mahyun, IŞİD’in Batı tarafından Ortadoğu’yu yıkmak ve İslam’ın imajını karalamak için yaratılan bir ör
Şırnak’ta PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılması sırasında çıkan çatışmada 1 polis şehit olurken bir poliste yaralandı.
Beyaz Saray Sözcüsü Earnest, Kübalı askerlerin Esed’e yardım için Suriye’ye gittiğine ilişkin, “Hiçbir surette bu haberlerin doğru olduğunu gösterecek bir delil görmüyoruz” dedi.
BM Genel Kurulu'nda bugün yapılan oylamada, karşılarında başka aday olmayan Japonya, Ukrayna, Mısır, Senegal ve Uruguay gerekli oyu alarak BM Güvenlik Konseyi'ne seçildi.
Rusya ve ABD'nin IŞİD ile mücadele için PYD'ye yaptığı silah yardımına Türkiye'nin büyük tepki göstermesinin nedeni ortaya çıktı.
Büyük kısmını PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'nin oluşturduğu ve milis grupların katıldığı 'Demokratik Suriye Güçleri' kuruluşunu ilan etti.
AP Türkiye Raportörü, AB liderlerine Brüksel'deki zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden uyarılarda bulundu...
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Türksat 4B uydusunun yarın uzaya fırlatılacağını belirtti.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, terör saldırısının meydana geldiği Ankara Garı önündeki alana "Demokrasi Meydanı" adının verilmesini kararlaştırdı.
BM Genel Kurulu'nda bugün yapılan oylamayla BM Güvenlik Konseyi'nde 2016-2017 yıllarında görev yapacak 5 geçici üye belirlendi.
AK Parti Mardin İl Başkanlığı, 7 Haziran seçimlerinde bölge genelinde sadece tek partiye oy çıkan ve seçmen sayısından fazla oy kullanılan 900 sandık ile ilgili suç duyurusunda bulundu.
Uluslararası Af Örgütü, Endonezya'da idam mahkumlarının işkenceler yoluyla 'itirafa' zorlanığı iddiasında bulundu.