Merkezi New York'ta bulunan İnsan Hakları İzleme Örgütü Suudi Arabistan'a çağrı yaparak, Veliaht Prensin emriyle yolsuzluk suçlamasıyla gözaltına alınıp Otelde tutulan prenslere, bazıl
Jandarma Genel Komutanlığı, 'Aslan Mehmetçik' şiirini Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı için marş şeklinde yeniden besteledi.
Sabah Gazetesi yazarı Bercan Tutar, Tillerson sonrası Trump'ın masasındaki Türkiye'ye dair 4 seçeneği kaleme aldı.
Esed rejimi ve destekçilerinin, ablukada tuttuğu Doğu Guta'da kimyasal silah saldırısı düzenlediği bildirildi.
Sakarya'da, Çiftlik Bank soruşturması kapsamında şirketin yönetim kurulu üyesi Cemal Çolak ile şirket sahibinin eşi Sıla Aydın tutuklandı.
ABD'de Minnesota Eyalet Savcılığı geçen yıl ağustos ayında bir camiye bombalı saldırı düzenleyen 4 şüphelinin tutuklandığını duyurdu.
Eski Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), 'Ankara ile Bağdat arasında terörle mücadele konusunda yapılacak her türlü
Afrin ilçe merkezindeki YPG/PKK'lı teröristlerin kenti terk etmek sivilleri hendekler kazarak engellemeye çalıştığı anlar, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait insansız hava araçları (İ
Türkiye'nin Kudüs Başkonsolosu Büyükelçi Gürcan Türkoğlu, 'Bu askeri eğitimle beraber Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 2009'dan bu yana 650 Filistinli asker ve polisi eğitmiş oldu.' dedi.
TSK zırhlı birlikleri ve özel kuvvetleri Zeytin Dalı Harekatı ile terör örgütlerinden arındırılması hedeflenen Suriye’nin Afrin kentini gören hakim tepelerde oluşturulan üslere mevzile
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile Rusya'nın başkenti Moskova'da biraraya geldi
Avrupa Birliği’nin Türkiye’ye sığınmacılara yardımlarından dolayı vermeyi taahhüt ettiği, ancak uzun süredir bekletilen 3 milyar euro hakkındaki onay sonunda geldi.
Haber Türk yazarı Serdar Turgut ABD'de yayşanan son gelişmeler ışığında ABD - İran ve Suudi Arabistan üçgeninde yaşanan gelişmeleri kaleme aldı.
Haber Türk Yazarı Soli Özel, yükselen Putin trendini köşesine taşıdı.
AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini, Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin ablukasındaki Doğu Guta'da günlük 5 saatlik ateşkesin ilk adım olarak �