Gözlerin döneceği,herkesin tek hesap vereceği o günde,hangi topluluktan olduğumuzdan çok ne yaptığımız ve neye çağırdığımızdan sorumlu tutulacağız.
Diyarbakır Asker Hastanesi'ne terör örgütü PKK mensuplarınca taciz ateşi açılması sonucu binanın camları ve duvarları zarar gördü.
Başbakan Davutoğlu'nun dün Türkiye'deki yabancı basın temsilcileriyle yaptığı görüşmede dile getirdiği, "Rusya Lazkiye'de etnik temizlik yapmak istiyor" sözlerine Rusya'dan yanıt geldi.
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, kendine yakın bazı küçük gruplar ile yerel meclis kurma kararı aldı.
Mardin Nusaybin güvenlik güçlerinin PKK terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda, çıkan çatışmada 3 terörist öldürüldü.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ATO Congresium'da konuşuyor. Davutoğlu'nun 64. Hükümet 2016 Yılı Eylem Planı'nı açıklayacağı konuşmasından satır başları:
Azerbaycan ordusunun, 20 yılı aşkın bir süredir ilk kez Dağlık Karabağ'daki hedefleri tanklarla top ateşine tuttuğu iddia edildi.
Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde kurulu bulunan Rus ticari araç markası GAZ'ın montaj fabrikası üretime ara verdi.
İstanbul'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik helikopter destekli operasyon gerçekleştirildi.
Irak Parlamentosu Güvenlik ve Savunma Komisyonu'nun, ABD'ye ait kara gücünün ülke topraklarındaki varlığını kabul etmediği bildirildi. Komisyon üyesi Kasim Araci, Washington'ı terör örg
Suriyeli muhalif gruplar, Riyad'da düzenlenen toplantının ilk gününde Cenevre mutabakatı gereğince Beşar Esad'ın tam yetkili geçiş hükümetinde ve Suriye'nin geleceğinde yer almaması şa
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, 'Şu anda dünyanın ibretle izlediği iki Putin var. Bir, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin. Diğeri de birtakım kazanımlar karşılı
HDP, resmi temaslar için Türkiye'ye gelen Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'den randevu istedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti.