Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yüzleri maskeli bir grup, Emniyet Müdürlüğü binasına bombalı saldırıda bulundu.
NATO, Eylül 2014 tarihinden beri Rusya’ya ait denizaltı, casusluk ya da savaş uçakları nedeniyle 15 kez alarma geçti.
Suriye'deki muhalif grupları, Rus savaş uçaklarının kullandığı Lazkiye'deki Himeymim askeri havaalanına topla saldırdı.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde devriye görevi yürüten polis aracı bir grup terörist tarafından silahlı saldırıya uğradı.
Patagonya’da 2000 yıl önce bebeklerin kafatasına şekil vermek yaygın bir uygulamaydı. Bunun gruplar arası ilişkileri geliştirmek için yapılmış olabileceği düşünülüyor.
Suriye'deki muhalif gruplardan Ahraru'ş Şam'a bağlı birliklerin Lazkiye kentine bağlı Ceble ilçesinde yer alan Rus savaş uçaklarının kullandığı Himeymim askeri havaalanına top saldırı
Azerbaycan polisinin İran yanlısı grupla çatışmasında 6 kişi öldürüldü.
Belçika'da saldırı tehdidi nedeniyle güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde tutulduğu başkent Brüksel'deki Büyük Camii'de şüpheli bir paket bulundu. Yetkililere yapılan ihbar sonucu cami
NATO Avrupa Müttefik Kuvvetleri Komutanı Philip Breedlove, "Rusya, Türkiye ve NATO ile çatışma istemiyor. Aynı zamanda Türkiye ve NATO'nun, Rusya ile çatışma istemediğini söyleyebilirim"
Krasnodar'da bir fuara "turist vizesi" ile gelen 60 kişilik bir gruptan işadamlarının gözaltına alındığı öğrenildi.
Avrupa’nın en hoşgörülü ülkelerinden biri olarak görülen Hollanda’da, bir mülteci kampının girişine kesilmiş domuz kafaları bırakıldı.
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.
Avrupa Birliği Konseyi Başkanı Donald Tusk, Rus jetinin düşürülmesinin ardından 'serinkanlı ve sakin' kalınması çağrısı yaptı.
Pilotları kurtarmak için indirme yapan Rus özel kuvvetlerine mensup askerlerin de Türkmen güçleri tarafından vurulduğu ileri sürüldü.
Atina’daki Yunanistan Girişimciler Federasyonu önünde bomba patladı. Yerel grupların sorumlu olduğu sanılan patlamada ölen veya yaralanan olmadı.