Suriyeli anne Meryem… Çocukları Kilis-Öncüpınar’ın karşısında, Bab es-Selam sınır kapısındaki mülteci kampında. Onlar için simit almış. Çocuklarını alıp Türkiye tarafına geç
İsrail Enerji Bakanı, çıkardıkları doğalgazın Avrupa'ya pazarlanması için Türkiye ile ilişkilerin eskisi gibi olması gerektiğini söyledi.
İslam ve yabancı karşıtı Pegida’nın Avrupa çapında yaptığı eylem çağrısına rağbet beklenen düzeyde olmadı.
"Askeri casusluk" davası sanığı Başbuğ, evinde ele geçirilen hard disklerdeki DNA örneklerinin Fetullah Gülen ve paralel yapı tutuklularına ait olup olmadığının belirlenmesi için DNA �
Avrupa Birliği genişleme komiseri Johannes Hahn, cenevre sözleşmesinin geçerli olduğunu belirterek, Suriye'den kaçan sığınmacıların Türkiye'ye alınması gerektiğini söyledi.
İslam ve yabancı karşıtı Pegida hareketinin çağrısı üzerine bugün Avrupa’nın 14 kentinde gösteriler düzenleniyor. Dresden'de Pegida’yı protesto etmek için eşzamanlı bir karşı gö
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, sığınmacı sorunu için Avrupa'nın aksine Türkiye'nin çok şey yaptığını belirtti.
İzmir'de, Avrupa ülkelerine gitme umudu taşıyan çaresiz mültecilere satılan botların üretildiği imalathanelere polis tarafından baskın yapıldı.
Avrupa Birliği (AB) Dönem Başkanı Hollanda Başbakanı Mark Rutte, mülteci krizi konusunda Türkiye'ye yönelik suçlamaları "küstahlık" olarak değerlendirdi.
Enerjide Türkiye'yi bölgesel merkez yapacak projelerden Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) için Avrupa Yatırım Bankası'ndan (AYB) 1 milyar avroluk finansman desteği geldi.
Rusya ve Esed rejiminin Suriye’deki sivilleri bombalamayı derhal durdurması gerektiğini söyleyen ABD Dışişleri Bakanı Kerry, "Önümüzdeki günlerde Suriye müzakerelerinde kimin ciddi olup
Cizre'de PKK yandaşları, kanlı elbise giydirdikleri örgüt yöneticisini tabuta koyup "cenazemiz var" diyerek kaçırmak istedi.
Diyarbakır'da yüzleri maskeli bir grup, alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park’a el yapımı patlayıcılar ve taşlarla saldırdı.
Yabancı yatırımcı 1.5 milyar dolar bozup TL'ye geçince dolar TL karşısında 2 günde yüzde 2 eridi.
Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz, "Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki iş birliğinin sonuçlar üretmesini sağlayacağız ve sığınmacılar için bir çerçeve belirleyeceğiz" dedi