Darbe girişiminde gözaltına alınan ve itiraflarda bulunan şüphelilerin infazı için FETÖ örgütünce cezaevlerindeki gardiyanlara talimat verildiği bilgisi güvenlik birimlerini alarma geçi
15 Şubat’taki alçakça darbe kalkışması halkın milli iradeye sahip çıkması ve siyasetin refleksi sayesinde püskürtülünce malum çete hiç vakit kaybetmeden yine en iyi bildikleri vasıta
Darbe girişimine ilişkin soruşturmalar kapsamında tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan şüpheliler, ilk kez yakınları ile görüştü.
FETÖ'nün darbe girişimi sırasında yayınları kesmek amacıyla TÜRKSAT'a girmeye çalışırken yakalanan 4 şüpheli, ifadelerinde darbeye karşı duranlara desteğe gittiklerini ileri sürdü.
Belçika, terör şüphelilerinin ve bunlara yardım edenlerin mal varlıklarını dondurdu. Böylece, ülkede 2006 yılından beri mevcut olan mal varlığı dondurma yetkisi ilk kez kullanıldı
Bosnalı tarihçi Dr. Beslija, "Türkiye'de olup bitene baktığımızda, önümüzdeki zaman diliminde Bosna Hersek için de muhtemel bir tehlikeden söz edilebilir." dedi.
Almanya'nın Köln kentinde 31 Temmuz Pazar günü düzenlenecek Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi'ne çeşitli kesimlerden yaklaşık 100 kuruluş destek vereceğini açıkladı.
Bu büyük musibetin acısını yaşıyoruz. Lakin daha çok, ders çıkarmak için uğraşmamız gerek. Allah bazen zalimlerin eliyle, Müslümanları eğitir, aklını başına getirir, nasihat alma
Türkiye’de darbe girişiminin arkasında FETÖ olduğuna dair şüphe duyan neredeyse hiç kimse yok. Tabi FET֒nün artık psikiyatrinin konusu olan haşhaşilerini saymazsak.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları iddia edildi.
Cumhurbaşkanı’nın Rusya’ya ziyareti öncesinde yapılan bazı yorumlar, ülkemizde yaşananlar ile küresel güç mücadelesi arasında bir bağlantı olup olmadığını düşündürüyor.
BM ve AGİT, Türkiye'nin basın mensuplarına dönük yaklaşımını eleştirdi.
Atina’daki Türk Büyükelçiliği’ne boyalarla saldıran gruptan bir kişi gözaltına alındı
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının Mısır'da toplanmaya başladığı ve başkent Kahire'yi bölge karargahı olarak kullanacakları iddia edildi.
A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası sonrası ilk maçını Rusya ile Antalya'da yapacağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'i bu maça dav