Fua Kefarya bölgesinden yapılacak tahliyeler için giden otobüsler yolda durdurulup yakıldı süreç tekrar belirsizliğe büründü.
Adamın birinin tarlasına bir eşek girer. Sürüp ekip sulamak için ter döktüğü tarladaki ekinleri yemeye başlar. Şimdi bu eşeği nasıl çıkarsın adam? Cevap vermesi zor bir soru!
Avrupa Birliği, Kayseri'de askerleri taşıyan halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla yapılan saldırıyı şiddetle kınadı. Açıklamada, AB'nin Kayseri'de gerçekleştirilen bombalı sald�
Halepte bombardıman altındaki sivillerin tahliyesi sürecinde şüphesiz en dikkat çekici rolü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oynamıştır. Özellikle Rusya nezdinde yaptığı girişiml
Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 15'e yükseldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Suriyeli çocukların şartlarını soran AB büyükelçisi ile UNICEF'in Türkiye temsilcisine tokat gibi cevap verdi.
Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 15'e yükseldi.
Doğu Halepte kuşatma altındaki sivillerin tahliye edilmesini sabote eden İranlı komutan Caferi, emrindeki terörist gruplara, Herkesi öldürün diyerek katliam emri verdi.
İran'ın Kürdistan eyaletine bağlı Senendec kenti müftüsü Emini, ülkede 38 yıldır Sünni Müslümanlara üst düzey devlet görevi verilmemesini eleştirdi.
Avrupa Birliği resmi Twitter hesabından Kayseri'de gerçekleşen terör saldırısına yönelik açıklama yaptı.
Askerleri taşıyan otobüse bombalı araçla yapılan hain saldırıdan hemen sonra bir grup HDP binasına girdi.
Akif EMRE
Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçisi terörist grupların kuşattığı Halep'in doğusundaki trajediyi dünyaya sosyal medyadan aktaran aktivist Lina el-Şami Twitter hesabından paylaştı�
Halep'te Esad Rejimi ve rejim yanlısı yabancı teröristlerin, tahliye işlemi sırasında ateş açıp rehin aldığı gruptan 14 sivilin hayatını kaybettiği öğrenildi.
Doğu Halepte kuşatma altındaki sivillerin tahliye edilmesini sabote eden İranlı komutan Caferi, terörist gruplara, Herkesi öldürün diyerek katliam emri verdi.