Bir sitede güvenlik elemanı iken Çiftlikbank ile reklamlar sayesinde tanışarak Mehmet Aydın tarafından şirketin genel müdürlüğüne ve yönetim kuruluna getirilen, geçtiğimiz hafta gözal
Irak Merkezi Yönetiminin 29 Eylül 2017 tarihinde durdurduğu havayolu uçuşları bugün Erbil seferi ile başladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi dolayısıyla 2 askerin şehit olduğunu duyurdu. Kandil bölgesine düzenlenen hava harekatında ise 41 terörist
Diriliş Postası yazarı Fethi Güngör hadislerdeki yabancı etkisi tartışmalarını köşesine taşıdı.
Dünya gazetesi yazarı Uğur Civelek küresel ekonomide yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı.
En zararları tatlandırıcı türü olan nişasta bazlı şekerin yoğun bir şekilde kullanıldığı bilinirken, birçok ambalajın üzerinde ise hangi şekerin kullanıldığı belirtilmiyot.
Düşünce Mektebi yazarı Mehmet Beyhan son dönemde gerginleşen ABD - Türkiye ilişkilerini köşesinde değerlendirdi.
Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan, "Örgütün şimdiki yöneticileri benden Apo'yu satmamı istedi ama kabul etmedim. Bunun üzerine PKK, Apo'yu sattı"
Star gazetesi yazarı Resul Tosun son dönemde ilahiyat camiasındaki sert tartışmaları ve üslubu köşesinde değerlendirdi.
Rusya yönelik yaptırım kararları gelmeye devam ediyor. Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, ülkesindegörev yapan iki Rus diplomattan 7 gün içinde Avustralya'yı terke etmelerini istedikler
Kemal Öztürk vefatının sene-i devriyesinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun köşesine taşıdı.
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay son dönemde gerginleşen AB - Rusya ilişkileri ve Türkiye'nin konumunu ele aldı.
Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, son günlerde gündeme gelen ABD'den patriot alımı konusuna ilişkin bir soruya cevap verdi. Bozdağ, 'teklif Trump'tan geldi' dedi.
Kuzey Kore'ye ait yüksek koruma sağlanan bir trenin Çin'in başkenti Pekin'e geldiği bildirildi. Trende Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un olduğuna yönelik spekülasyonlar bulunuyor.
AB Komisyonu Başkanı Juncker, "Türkiye ile müzakerelerin devamının garantörüyüm." dedi.