Hatay'ın Altınözü ilçesinde 4 Mart'ta düşen Suriye'ye ait savaş uçağının pilotu hakkında Suriyeli Kutaybe Hac Yasin adlı bir gazeteci, Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayett
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Müftüoğlu, Bulgaristan'a, azınlıkların siyasi haklarını kısıtlama amacı taşıyan uygulamalardan vazgeçmesi çağrısında bulundu.
FETÖ, cezaevlerinde radyodan yayınladığı şifreli mesajlarda kan vaadinde bulundu. Mesajlarda, "Seçim olmayacak. Gücümüzü daha görmediler" denildi.
Siyasetin tavanından umudunu kestiğini belirten Erdoğan “Ak Parti, MHP, CHP, HDP, Saadet Partisi ve BBP’ye gönül vermiş kardeşlerime diyorum. Gelin liderlerin gerçekleştiremediği bu reform
Bugün Batı'da özellikle Avrupa'da seküler toplumun Müslümanlara yönelik gittikçe hayat alanını daraltan yasakları devreye koymasının en anlaşılır gerekçesi budur: Göz zevkini bozmak.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Antalya'da ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Geerasimov ile bir araya
Bir markete gidiyorsunuz. Vitrinde peynir kg fiyatı 25 TL yazıyor. İçeri girdiğinizde de vitrinde yazılan fiyattan peynirinizi alıyorsunuz. Ama Türkiye’de işler böyle yürümüyor. Aslı
İstanbul'un Üsküdar ilçesinde cesedi bulunan kişinin üstünden 28 yaşında bir gence ait nüfus cüzdanı çıktı
İsviçre'nin Zürih kantonu yetkilileri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun mitinginin iptal edilmesi için federal yönetime talepte bulundu.
Irak'ın Musul vilayetindeki önde gelen Arap aşiretleri, terör örgütü PKK'nın Sincar'dan çıkarılması için Birleşmiş Milletlere (BM) çağrıda bulundu.
Ekonomi Bakanı Zeybekci piyasa hareketlerine ve Varlık Fonu'nun rolüne dair önemli açıklamalarda bulundu.
Genel yayın yönetmenliğini FET֒nün firari ismi Fuat Avni olduğu belirlenen Sait Sefa’nın yaptığı Haberdar internet sitesi yayınladığı yalan haberle akıllara durgunluk verdi. FET֒d
İHH İnsani Yardım Vakfı, kuraklığa bağlı kıtlık yaşanan Somali ile Güney Sudan’a ve çatışmaların yaşandığı Yemen’e acil yardım çağrısında bulundu.
Filistin Kültür Bakanlığı, yerel ve uluslararası örgütleri İsrail zindanlarında tutulan Filistinli kadın esirlerin serbest bırakılması için İsrail'e baskı yapmaya davet etti.
Adalet Bakanı Bozdağ, "Türkiye'nin üzerine baskı kuruluyorlar. Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının üzerine baskı kuruyorlar ki sandığa gitmesinler. Korkutarak, sindirerek sandığa gi