Kuruluşunu 25 Ekim'de ilan eden İyi Parti'nin genel merkez binası Genel Başkan Meral Akşener'in katıldığı törenle açıldı.
Mardin'de bulunan Süryani kilise, manastır ve mezarlıklarına 'Diyanet İşleri Başkanlığına devredilmesi yoluyla” el koyulduğu haberleri yalanlandı.
BM Genel Sekreteri Guterres, Lübnan'da yaşanan gelişmelerden endişe duyduğunu belirterek, bölgede yeni bir krizin çıkmasının yıkıcı sonuçlara neden olacağı uyarısında bulundu.
ABD Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Tillerson, 'ABD, Lübnan’ın içinde ve dışındaki tüm tarafları, bu ülkenin toprak bütünlüğüne, hükümetine ve silahlı k
Başbakan Binali Yıldırım, Cumhuriyet gazetesi ve internet sitesinde yayınlanan ve oğullarının da adı geçen Paradise (Cennet) Belgeleri için kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu iddi
BM 'Arakan'ın kuzeyinde sadece 150 bin Müslüman kaldı' açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Uygulama yanlış, düzeltilsin’ diyerek talimat verdiği cam filmleriyle ilgili olarak hafif dereceli renkli cama izin gündemde.
Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ülkeleri Filistin devletini tanımaya ve işgal birimleri inşaatını durdurması için İsrail'e baskı yapmaya çağırdı
Hollanda'nın Lahey kentinde dün silahlı saldırı sonucunda öldürülen kişinin Ahvaz'ın Kurtuluşu için Arap Mücadelesi Hareketi'nin (ASMLA) lideri Ahmed Molla Nissi olduğu bildirildi.
YÖK'ten yapılan açıklamada YKS tarihleri açıklandı. Yükseköğretim Kurulunca, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'nin 23 Haziran 2018 C
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı kabul etti.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde dünden bu yana aranan çocuğun cesedi pamuk yığınları içerisinde bulundu. 19 Ekim'de pamuk yığınının arasında uykuya dalan 3 kardeş de havasız kalarak
Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Jagland, Türkiye'den mektup aldığını ve Türkiye'nin büyük donörlük statüsünden ayrılma talebinde bulunduğunu açıkladı.
Space X ile Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sürpriz Ankara ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluştu. Masada yerli otomobil, uydu teknolojileri ve yatırım vardı. Teknoloji dehası Musk’ın
Türkiye, Fransa ve İtalya arasında savunma iş birliğine ilişkin niyet beyannamesinin imzalanması öngörülüyor.