İzmir'deki askeri casusluk davasında çete yöneticisi olmakla suçlanan Safiye Köten'in evinde bulunan delillerin ele geçirilme anına ait kayıp görüntüler ortaya çıktı
İzmir’in Bornova ilçesinde bir kadın, evinde bulunan yaklaşık 150 bin lira değerindeki altın ve dolarlarını kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara elleriyle teslim etti.
ABD Maliye Bakanlığı ikisi Çin’de biri Lübnan’da bulunan üç şirkete ambargo uygulanacağını açıkladı.
Türkiye geçen yıl 6,4 milyar dolarlık kalkınma yardımı yaptı. Bir önceki yıla göre yüzde 47,3 artış gösteren yardımların 3,6 milyar doları resmi kuruluşlardan, 2,8 milyar doları is
Güney Stockholm Emniyet Müdürlüğü, Polis Günü'nü, yedinci kez, İsveç'in başkenti Stockholm'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Fittja Ulu Camii'nde kutladı.
İmralı Cezaevi’nde bulunan Terörist başı Abdullah Öcalan, HDP’nin seçimde uğradığı hezimeti ağır bir dille eleştirdi.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteri düzenleyen gruplara güvenlik güçleri müdahalede bulundu.
Adana İl Seçim Kurulu, CHP'nin Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde yaklaşık 18 bin geçersiz oyun yeniden sayılması istemini kabul etti.
Çin hükümet yetkilisi, ABD donanmasına ait savaş gemisinin bölgede bulunmasından rahatsızlığını dile getirerek 'içten ve samimi' olması uyarısında bulundu.
Rusya Federasyonu Müslümanları Dini İdaresi ve Tataristan Cumhuriyeti Müslümanları İdaresinin girişimi ile Bulgar şehrinde İslam Akademisi kuruluyor
Türkiye’de gerçekleşen 1 Kasım seçimlerinin sonuçlarının açıklanmaya başlaması ile Batı başkentlerini bir matem havası kapladı.
Tunus Nahda Hareketi lideri Raşid El Gannuşi, beraberindeki heyetle birlikte 11. Cumhurbaskanı Abdullah Gül'e nezaket ziyaretinde bulundu.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde Kale Mahallesinde bulunan Adliye binasına önce roketatarlı sonra silahlı saldırı düzenlendi.
Mısır'ın darbeci Cumhurbaşkanı Sisi'nin İngiltere ziyaretine İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden tepki geldi: "Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne yargılanacağı yerde parlamento binasında ve
Fas Kralı 6. Muhammed aralarında terör suçlularının da bulunduğu 4 bin 215 mahkumu affetti.