Terör örgütü PKK'nın yayın organı Med Nuçe'ye konuşan örgütün liderinden Bese Hozat, CHP'nin ulusalcı kesimden kurtulması gerektiğini söyledi.
Pakistan, nükleer savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip balistik füze denemesinde bulundu.
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk, iki ay içerisinde mülteci krizine bir çözüm bulunamadığı takdirde, Schengen'in tarih olacağını söyledi.
Uluslararası Para Fonu (IMF), 2016 küresel ekonomi için büyüme tahminini yüzde 3,6dan yüzde 3,4e düşürdüğünü açıkladı.
Iraklı Sünniler, Diyala ve başka kentlerde kendilerine yönelik artan saldırılar sebebiyle uluslararası koruma talebinde bulundular.
Erdoğan, CHP Genel Sekreteri Tekin hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulundu.
Libya'da 32 bakandan oluşan ulusal mutabakat hükümeti resmen kuruldu
Uluslararası Enerji Ajansı (IEA), petrolde sert satışın aşırı arz sebebiyle kötüleşebileceği uyarısında bulundu.
İran güdümündeki Irak dışişleri bakanı İbrahim Caferi: Türkiye'nin Irak topraklarında bulunması rahatsızlıktan tahammül edilemez hale geldi
Ukraynanın doğusunda isyancıların elinde bulunan Donetsk ve Lohanska bağlı bölgelerdeki maaş ödemelerini Rusyanın gönderdiği iddia edildi.
İran Devrimi, bazı naif çevrelerce 1400 yıllık ihtilafı sona erdirecek bir gelişme, sadece Şii halklar için değil Sünni halklar için de bir özgürlük ve emperyalizm kuşatmasından kurtu
Irak'ta Sünni milletvekilleri, Diyala'daki olaylardan dolayı meclis ve bakanlar kurulunu boykot etme kararı aldı
Suriye görüşmelerinde hangi muhalif grupların temsil edileceğine karar verilemezse, Cenevre buluşması ertelenebilir.
Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları toplantısının sonuç bildirgesinde, Filistin topraklarındaki İsrail yerleşim yerlerinin uluslararası hukuka aykırı olduğu açıklandı.
Kuzey Kore, Güney Kore'ye içinde yaklaşık 1 milyon propaganda broşürü bulunan balonlar gönderdi.