Arakan'da Müslümanlara karşı uygulanan vahşet devam ediyor, Budist sürücü Müslüman kadını çocuğuyla beraber ezerek katletti.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir astsubay şehit oldu. İlçede, PKK'lılarca tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu da beş asker yaralandı.
Can Dündar'ın yazdığı "Tutuklandık" adlı kitabında her şeyi itiraf ettiği ortaya çıktı.
AK Parti’de genel başkan ve başbakan adayı için temayül süreci sona erdi. İki günde 800 teşkilat mensubu genel başkan ve başbakan olarak görmek istediği ismi bildirdi. Yeni başkan aday�
Siirt'te üs bölgesinden dönen askeri aracın devrilmesi sonucu altı asker yaralandı
Adalet Bakanı Bozdağ, "Hükümetlerimiz döneminde hiçbir hükümet yetkilisi, hiçbir valiye, emniyet gücüne 'Şurada terör örgütü hendek kazarken sen seyret' diye talimat vermemiştir" dedi
Sancaktepe Yakacık caddesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tır çok sayıda araca çarptı. En az bir kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.
Nevruz kutlamalarında yaptığı konuşmada “Terör örgütü propagandası” suçundan hakkında 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açılan Sabahat Tuncel beraat etti
HDP Eşbaşkanı Demirtaş, Diyarbakır'da PKK'ya ait kamyonun infilak ettirilmesi sonucu 13 köylünün hayatını kaybetmesiyle ilgili PKK'ya "Özür dile" çağrısı yaptı. Demirtaş, "Sorumluluk
Afganistan ve Balkanlar'da önemli gönüllü çalışmalara imza atan Bahattin Yıldız ile Faruk Aktaş, altı yıl önce bugün İHH için yetimhane arsası bakmak üzere gittikleri Afganistan'da b
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1’i ağır, 7 güvenlik görevlisi yaralandı.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kararlıkla devam ediyor. Operasyonlar kapsamında 16 Mayıs'ta Zehra K. adlı teröriste ait bir not defteri bulundu.
Giresun’da terör örgütü PKK’nın saldırılarına karşı resmi başvuruda bulunanlardan 750 kişi ‘gönüllü köy korucusu’ oldu.
Bizim mahallenin sakinleri aklın gücüne değil, imanın kuvvetine itibar ederler. Maddeye değil manaya yönelir, niceliğe değil niteliğe değer verirler.
‘Çok küçük yaşlardan beri okula gitmek için eğitimime ara vermek zorunda kalmışımdır.’