Suriye’nin Haseke iline 60 kilometre mesafede bulunan DEAŞ işgalindeki El Fadıl köyüne, ABD öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği hava saldırısı sonucu 25 sivil yaşamını yitirdi.
İngiltere Dışişleri Bakanlığı, İsrail askerlerinin ateş açması sonucu artan ölümlere tepki gösterdi.
WhatsApp'ın CEO'su Jan Koum, Facebook üzerinden paylaştığı mesajda, "Brian ve ben WhatsApp'ı başlattığımızdan beri neredeyse on yıl oldu ve inanılmaz bir yolculuktu. Teknoloji dışında
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "İşçimizin hakkının takipçisi, işverenimizin istihdam gücünün destekçisi, üretime katılım sağlamasının mücadelecisiyiz."
Mısır'da eski milli futbolcu Muhammed Ebu Terike ile bin 528 kişinin üçüncü kez "terör listesine" alındığı bildirildi.
Hayalet füzeler Suriye’nin Hama kentinde yeraltında bulunan füze deposunu havaya uçurdu. Bombardımanda Şii militanlardan 57’si öldü, 85’i de yaralandı. Deyrizor’da PKK ve Esed güçleri a
İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatında 66 kişilik kurucu listesinden, kısa süre içinde 5 ismin istifa etmesi şaşkınlıkla karşılandı.
ABD öncülüğündeki Birleşik Görev Gücü Kara Operasyonu'nun Bağdat'taki ana karargahları, terör örgütü DEAŞ'a karşı verilen mücadelenin sona erdiği gerekçesiyle düzenlenen resmi t�
Elazığ-Tunceli karayoluna 300 metre uzaklıkta 2 tüp içerisine hazırlanarak ağaçlık alana saklanan 100 kilogramlık el yapımı patlayıcı, jandarma ekiplerinin başarılı çalışması sonu
TSK, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden operasyonda icra edilen arazi araması sırasında bölücü terör örgütü mensubu iki teröristin cesedinin tespit edildiğini duyurdu.
ABD'nin yeni Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İran'ın "istikrarı bozucu ve zararlı faaliyetleri" konusunda ülkesinin "derin endişe" duyduğunu söyledi.
Antalya'da mahkeme, bir esnafın ekmeği 25 kuruş ucuza satmasının "haksız rekabet" olduğuna karar verdi.
Güney Kore, geçen hafta Kuzey Kore ile gerçekleştirdiği ikili zirve sonucu varılan anlaşma kapsamında ilk adımı attı.
Muş’ta 4 üniversiteli bir araya geldi ve beyin dalgalarıyla hareket edebilen araç geliştirdi. 3 aylık bir çalışma sonucunda hazırlanan araç, beyin dalgaları sayesinde ileri ya da geri gid
İzmir’de bir kamyonetle tur otobüsünün çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.