Gaziantep'te, 3 yaşındaki kız çocuğunu taciz edip yaraladığı iddiasıyla tutuklanan sanık 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim, kararı ilk duruşmada verdi.
Sandıktan tek parti iktidarı çıkmayınca koalisyon hesapları başladı ama konuşulan senaryolara daha çok "imkânsız" sözcüğü eşlik ediyor. Oysa Türkiye'de bugüne kadar pek çok defa "i
Baluken, 'Belli ki AK Parti ve CHP koalisyonunun yolunun döşenmesi açısından bazı kilit taşları yerleştirilmek isteniyor' dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, 'Oy oranları artmadığı halde, bazı partilerin zafer kazanmış gibi bir görüntü sergilemelerinin bir göz boyama olduğunu söylemem lazım' dedi.
Türkiye ekonomisi birinci çeyrekte, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.3 ile, yüzde 1.6 dolayında olan beklentilerin üzerinde büyüdü. Borsada yükseliş, dövizde düşüş var.
Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, Sünnilerin hâlâ Şiilerin yönetimindeki Irak hükümetine güvenmediğini söyledi. Pentagon Sözcüsü Warren ise, Irak'taki askeri eğitim programlar�
Bagram'daki ABD üssüne düzenlenen saldırıda bir ABD'li öldü, bir kişi yaralandı
Bu gece saat 00.49'da merkez üssü Girit Adası açıklarında 5,3 şiddetinde deprem meydana geldi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, çeşitli temaslar için ülkeye gelen İhvan heyeti ile planlanan bir görüşmeleri olmadığını söyledi
Katar'da kurulacak Türk üssünün tugay seviyesinde olacağı ve en az 3 bin askerin konuşlandırılıcağı belirtiliyor
ABD Genelkurmay Başkanı General Martin Dempsey, nükleer programında nihai anlaşma sağlanması halinde, İran’ın yaptırımların sona ermesinden elde edeceği kaynakları ordusunu geliştirmek
Siyahi gençlere sert müdahale eden polis memurunun istifa ettiği ve hakkında soruşturma açıldığı bildirildi.
Yeni İhya Der Başkanı Aytaç Baran, Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırıda katledildi. Baran'ın avukatı, saldırıyı PKK-YDG-H üyelerinin gerçekleştirdiğini ve olaydan önce müvek
AK Parti Giresun İl Teşkilatı'nın, ilde açıklanan seçim sonuçlarının bir daha incelenmesi konusunda yaptığı itirazlar reddedildi.
CHP Sözcüsü Haluk Koç, erken seçime sıcak bakmadıklarını belirtirken, 'Çözümsüzlüğün adresi asla bu dönemde CHP olmayacaktır' dedi.