Türkiye'de ilk kez uygulanan "genetik yetenek testi" ile çocukların hangi mesleğe yatkın olduğu belirleniyor. Bunun için çocukların yanak içinden tükürük örneği alınması gerekiyor.
Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun açacağı okulda patlama meydana geldi
MHP'nin demokratik bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, "Başkanlar ölümden ölüme değişmemeli, başarısız olan gitmeli. Artık başbuğ aramamal�
Fransa Dışişleri Bakanlığı, PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'nin Paris'te temsilciliğinin açılacağına ilişkin haberleri yalanladı.
3 İsraillinin öldüğü Taksim saldırısının ardından İsrail ikinci bir uyarı yayınladı. Vatandaşlarına turistik yerlerden uzak durmaları çağrısı yapan İsrail Terörle Mücadele Bür
Düşünce mektebi yazarlarından Abdulaziz Tantik, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği sözleri farklı bir açıdan değerlendirdi.
Hapis cezası bulunan Erdal Çobanoğlu, "Ben hapisten çıktıktan sonra Abdullah Öcalan'ı arayacaksınız" deyince 6 bin lira para cezası aldı.
TBMM Genel Kurulunda, Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası verilmesini öngören teklif, kabul edilerek yasalaştı.
Panama belgelerinin sızdırıldığı Süddeutsche Zeitung’un araştırmacı gazetecisi Bastian Obermayer, yaptıkları haberlerin dünyanın birçok ülkesinde şaşırtıcı ve çok yoğun bir etk
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) , hangi bölümden mezun olanların daha fazla işsiz olduğunu açıkladı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 'terör propagandası ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri' iddiasıyla, 3 öğretmen gözaltına alındı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu’na yönelik tepki çeken sözlerinin anlamı için deyimler sözlüğüne başvurdu. Kılıçdaroğlu, sözlerinin s
ABD Büyükelçisi John Bass, PKK'nın elindeki silahlardan bazılarının ABD yapımı olduğunu doğruladı, "Bunlar bizim Irak güvenlik güçlerine verdiğimiz silahlardı" dedi.
Dün Erdoğan terör operasyonlarında bir noktaya dikkat çekmiş ve "Asker/polis tuzaklanmış binalara girmemeli, uzaktan yıkılmalı" demişti..