Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye’nin otomobili projesinin, “Ortak Girişim Grubu”nun müşterek sorumluluğu olduğunu vurguladı.
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına hava harekatı düzenlendi. 36 hedefe bomba yağdı. Harekatta, teröristlerin kullanıldığı barınak, silah mevzisi ve silah depolar�
Fransa, 2015'te başkent Paris'te düzenlenen terör saldırıları üzerine ilan edilen OHAL uygulaması süresince alınan güvenlik önlemlerine ilişkin bilançoyu açıkladı.
ABD kuvvetleri, Somali'nin kuzeydoğusunda terör örgütü IŞİD hedeflerine yönelik iki hava saldırısı düzenledi.
İran'ın kuzeybatısında Türkiye sınırına yakın noktadaki Çaldıran kentinde teröristlerle yaşanan çatışmada 8 İran askerinin öldüğü bildirildi.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, "İçeride ve dışarıda kökünü kazıyıncaya kadar teröristlerden hesap sormaya devam edeceğiz." dedi.
Halk TV Ana Haber Bülteni'nde öldürülen PKK'lı teröristler için 'şehit' ifadesi kullanıldı.
Birleşik Krallık Uluslararası Kalkınma Bakanı Patel'in İsrail'de yürüttüğü gizli temaslar ülkede büyük krizi sebep oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Irak'ta ve Suriye'de tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz, bu böyle biline." dedi.
Almanya'da yayımlanan ARD'nin ''Panorama'' programında, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ile ABD ordusu arasındaki yakın ilişki ele alındı.
TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı yapan 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan 1 hafta
İzmir merkezli 14 ilde FETÖ'nün "entelektüel ve Gürcistan yapılanmasına" yönelik operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında, "Silahlı terör örgütü üy
Suriye, Deyrizor kentini terör örgütü DEAŞ'ın elinden aldığını duyurdu. Öte yandan, Irak ordusu, DEAŞ'ın ülkedeki son kalesi' olarak bilinen El Kaim'i temizlediğini açıkladı.
Hamas sözcüsü Sami Ebu Zuhri, Netenyahu’nun Filistin direnişine dayattığı şartlara çok sert cevap verdi. Ebu Zuhri, özellikle Siyonist çevrelerin öne çıkardığı “Filistinliler toprak
Diyarbakır sabah saatlerine büyük bir terör operasyonu gerçekleştirildi.