Komandolar ve özel kuvvetler gibi seçkin TSK birliklerinin teröristlere karşı şehirlerde görevlendirilmesi gündemde. Milli Savunma Bakanlığı ile Genelkurmay, jandarma ve polis dışında as
Suriye’de terör örgütü PKK’nın uzantısı PYD’yi müttefik olarak gören ABD’den şok bir karar. Hiçbir zaman şiddete bulaşmayan ve reddeden Müslüman Kardeşler (İhvan), ABD Temsilciler
Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, IKBY'de yayın yapan Rudaw kanalının Kobani'de çalışma yapmasını yasakladı
Amerikan Yönetimi, PYD'nin Olduğu Terör Sayfasını Erişime Kapattı
Diyarbakır Sur'da bulunan İngiltere Parlamentosu'ndan Natalie McGarry gözaltına alındı.
Avusturya'nın, kendisini dışlayarak Balkan ülkeleriyle mülteci zirvesi toplamasına tepki gösteren Yunanistan, Viyana'daki büyükelçisini geri çağırdı.
Rus Sözcü Zaharova, Esad rejimini desteklemediklerini fakat Esad rejiminin terörle mücadelesini desteklediklerini söyledi.
Rus Interfax haber ajansına göre, Rus şirket Gazprom, alıcılarla yaşanan fiyat anlaşmazlığı nedeniyle gaz akışını kesti.
TBMM Genel Kurulunda, HDP'li Osman Baydemir'in sözlerine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ çok sert tepki gösterdi.
Hindistan'da deniz kenarlarında özçekim (selfie) yasaklandı. Yasak, geçen ay bir genç bir kızın kendi fotoğrafını çekmek isterken denize düşüp boğulmasının ardından polis tarafında
Anadolu Ajansı'nın editör masasına konuk olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye ve YPG ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin telefonda ken
ABD, bilişim firmaları Apple, Facebook, Twitter, Snapchat, MTV ve Buzzfeed ile IŞİD'in sosyal medyadaki yazışmalarını yakından takip etme konusunda anlaştı
ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komisyonu'nun, Müslüman Kardeşler teşkilatının "terör örgütü" olarak tanımlanmasını isteyen tasarıyı kabul ettiği bildirildi.
BM İnsani İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardım Koordinatörü O'Brein, "Bu sabah, Dünya Gıda Programı uçağı 21 tonluk ilk yükünü Deyrizor'a havadan attı" dedi.
Budist yönetimin ve terör çetelerinin cinayet ve saldırılarına sahne olan Arakan'da, Müslümanlara yönelik her türlü haksız ve hukuksuz uygulamalar sürüyor.