‘Medya baronu’ Murdoch, İngiltere’deki medyasıyla İstanbul’daki Çamlıca Camii’ne tepki gösterdi. Laiklerin camiyi istemediğini yazan The Times gazetesi, “İstanbul’un en görkemli yerine
Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşin, Erdoğan'ın ‘Terörle mücadele için bize silah vermiyorlar. Bizi yalnız bıraktılar’ sözlerine dikkati çekti.
İngiltere'nin 2003 Irak işgaline dahil olması nedeniyle, savaş sonrası politikaları masaya yatırdığı 'Irak soruşturması' raporu 6 Temmuz'da açıklanacak.
İsrail'in Kahire Büyükelçiliği, terörle mücadelede Sisi yönetimin'in yanında olduğunu belirtti.
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Suriye’den Kilis’e atılan roket mermileri ile ilgili NATO müttefiklerinin güvenliği arttırma yoluna gideceğini açıkladı.
Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, 'Faizsiz finansın merkezinin İstanbul olması için çalışacağız. İslami finans modelinin merkezi İngiltere değil Türkiye olmalı' dedi.
Tunus Nahda Hareketi, dini alandaki bütün faaliyetleri bırakarak sadece siyasi alanda faaliyet gösterme kararı aldı.
İsveç'in Sol Parti Kongresi'nde PKK'nın terör listesinden çıkarılması için çalışma yapılması kararı alındı.
Türkiye'ye sürekli 'terörle mücadeleyi yumuşatın' mesajları veren Avrupa'nın ikiyüzlülüğü..
Türkiye genelinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonlarda bugüne kadar 463 kişi tutuklandı, yılbaşından bu yana da gözaltına alınan 863 şüpheliden 199'u cezaevine gönderildi.
PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonlarda, bugüne kadar teröristlerce tuzaklanan, ağırlıkları 10 ile 500 kilogram arasında değişen 5 bin 79 patlayıcı bulunarak imha edildi
Sıfırcı Hoca olarak bilinen Standard & Poor’s, Türkiye ekonomisinin beklentinin üzerinde güçlü bir büyüme performansı gösterdiğini açıkladı.
İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden olan kırmızı, iki katlı otobüslerin üzerinde "Sübhanallah" yazılı ilanlar yer alacak. Bu kampanyayla Suriye'deki iç savaş kurbanlarına ya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, AB üyeliğinin Türkiye için stratejik hedef olduğunu söyledi. AB'ye terörle mücadelede kararlı bir tutum sergilem
İsrail Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tümgeneral Yair Golan, Kudüs’te Holokost anma gününde yaptığı konuşmada İsrail'de Nazi Almanyasını andıran iğrenç şeylerin olduğunu söyledi.