Ülkelerindeki iç savaştan kaçan Suriyeliler için umudun adreslerinden biri de İzmir. Kent içinde barınma fırsatını bulamayanlar, hijyenden yoksun boş bir araziye kurdukları çadırlarda y
Burger King'de bir müşteriden artan patates ve kola için dövülen Suriyeli Halil'in maruz kaldığı şiddetin görüntüleri ortaya çıktı.
Netanyahu, Hizbullah’ın Lübnan sınırından İsrail’e düzenlediği saldırı sonrası yaptığı açıklamada, “Hizbullah, İsrail’i test etmeye kalkışmasın” dedi. Bunun üzerine Hamas'tan
HDP'nin Diyarbakır kongresinde konuşan Demirtaş, "İslam'ı daha fazla tanıyarak, anlayarak siyaset yapacağız" dedi
ABD Başkanı Obama'nın Suudi Arabistan'a düzenlediği taziye ziyaretinde eşi Michelle Obama'nın başını örtmemesi Suudi Arabistanlıları kızdırdı.
IŞİD, Taliban'dan ayrılan bir grupla Pakistan ve Afganistan'da örgütlendiğini duyurdu, örgütün bölgedeki mensuplarının sayısının 30 bin olduğu ifade ediliyor
Yunanistan'da dün göreve başlayan yeni hükümet ilk icraat olarak Pire Limanı'nın satışını durdurdu. Kararın ardından limanın borsadaki hisseleri yaklaşık yüzde 9 değer kaybetti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, Hakkari, Bitlis, Van'ın güneyi ve Şırnak'ın doğusunda yoğun kar etkili olacak. Ankara, İstanbul ve İzmir için yağışların süreceği bildirildi.
Yunanistan'da SYRIZA'nın iktidara gelmesiyle, Avrupa ekonomisinde istikrarsızlığa neden olacak yorumları sonrası, Yunan borsası tepetaklak oldu.
İsrail ordusuna ait bir savaş uçağı, Suriye'nin Golan Tepesinde Esed güçlerinin denetiminde olan üç noktayı bombaladı. İsrail 18 Ocak'ta Suriye topraklarındaki Hizbullah hedeflerini vurmu
1 aylıktan küçük bebeğin gülümsemesi gördüğü, duyduğu ya da hissettiği bir şeye yanıt olmaktan ziyade refleks özelliği taşır.
Gazze Şeridi'ndeki hastanelerde çalışan temizlik işçileri, aylardır maaşlarını alamadı. Durumu tepki gösteren temizlik işçileri hükümet binasının önünde gösteri düzenledi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hasta mahkumlarla ilgili sorunun hastane ve Adli Tıp raporları arasındaki uyumsuzluk olduğunu söyledi. Bozdağ, "Yasal düzenlemeyle bunun giderilmesine çalışıyor
15 bin öğretmen ne zaman atanacak? Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu adayların merak ettiği soruları yanıtladı. 15 bin öğretmen atamasının okullar
Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS), Yunanistan genel seçimlerini kazanan sol eğilimli Syriza'yı tebrik ettiği iddia ediliyor.