Cem Garipoğlu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile üyeleri gazetecilerin takibini önlemek için ilginç bir yol izledi.
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Avukat Yunus Akyol Demirtaş ve HDP'li yöneticilerin 'silahlı isyan' suçunu işledikleri gerekçesiyle müebbet hapse mah
Kobani eylemleri başladığından beri alarmda olan AVMlerde güvenlik ve personele takviye yapıldı.
Türkiye'nin ABD ile ortak Suriyeli ılımlı muhalifleri eğiteceği açıklandı. Anlaşmanın detayları ise ortaya çıkmaya başladı.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, hafta içi gerçekleştirilen Kobani eylemlerinde 31 kişinin öldüğünü, 351 kişinin yaralandığını, 1000'den fazla kişinin gözaltına alındığını söyledi
Down sendromu bir hastalık değil genetik farklılıktır.İnsan vücudundaki hücrelerde bulunan kromozom sayısının 46 yerine 47 olması durumudur.
Diyanet İşleri Başkanlığı, 13-17 Ekim tarihlerinde kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda "Cami ve Gençlik" temasını işleyecek.
Atalay, AK Parti Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında IŞİDin Suriye sınırındaki Kobaniye yönelik saldırıları nedeniyle Türkiyenin çeşitli illerinde yaşanan şidde
Bingöl'de İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e silahlı saldırının, PKKnın dağ kadrosunun telsiz görüşmeleriyle deşifre olduğu öne sürüldü.
Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, şehirde yaptıkları operasyonda dudakları uçuklatacak düzeyde cephane ele geçirdiklerini söyledi.
Anadolu üzerinden Kudüs'e ulaşmayı hedefleyen Haçlı orduları Selçukluların beklenmedik mukavemetiyle karşılaştılar ve güzergâhlarını değiştirmek zorunda kaldılar. Bu sırada esir d
Avrupa'da yapılan araştırmalar sanılanın aksine IŞİD'e katılımların fakir ve eğitimsiz gençler arasından değil, üniversiteli ve varlıklı kişiler arasından olduğunu gösteriyor. İn
İstanbul'un en popüler meydanında Osmanlı döneminden kalma bir topçu kışlası vardı. Taa ki 1939'da yıktırılıncaya kadar...
İstanbul'da Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekiplerinin 22 Eylül ile 5 Ekim arasında yaptıkları denetimlerde, çeşitli suçlara karıştıkları öne sürülen 62 şüpheli yakalandı.
Pakistan'ın güneyinde Multan kentinde düzenlenen mitinginde meydana gelen izdihamda ilk belirlemelere göre 7 kişinin öldüğü, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi.